Най-честите лъжи, които мъжете казват на жените!

Първа среща

Въпреки че повечето от тях са отворени и честни в подхода си в самото начало, някои просто смятат, че ще се справят по-добре, ако лъжат или „правят“ определени неща.

Ето списък на най-често срещаните неща, които мъжете правят в първата си среща според YourTango:

Финансово състояние

Независимо дали го признават или не, жените често преценяват мъжете по състоянието на тяхната сметка и възможността да издържат семейството. Точно поради тази причина мъжете често са склонни да лъжат за своите приходи или да се хвалят с колите, часовниците и подобни материални неща, за да впечатлят потенциалната партньорка.

Жилищен въпрос

Ако признае, че живее със съквартирант или с родителите си на първата среща, вероятно няма да има втора. Най-вероятно поради тази причина той ще каже, че живее сам, а съквартирантът му е приятел, който му гостува няколко дни.

Срещи с други жени

Това е една от най-често срещаните лъжи при първата среща. Със сигурност няма да ви каже, че предния ден на вашето място е имало друго момиче, кой иска да се представи като женкар?

Фитнес навици

Сигурно знае, че коремните ви мускули са „слабо място“ за мъжете, така че може да ви каже, че е започнал да работи по тях пет пъти седмично във фитнес залата (за което вероятно дори не се е абонирал).

Последното скъсване

Ако той е изневерил или направил нещо в предишната си връзка, вероятно няма да разберете скоро, особено не на първата среща.

Истинските намерения към вас

Може би наистина иска да започне искрена и дълбока връзка с вас, а може би просто го казва, за да ви вкара в леглото. Наистина е трудно да разберете, особено ако не го познавате отпреди.