Пийте този витамин и забравете за проблемите които причиняват комарите

Без значение колко е красиво лятото, комарите могат да го превърнат в истински кошмар. Въпреки това, има изключително лесен и ефективен метод за предпазване от тези кръвпопийци.

Добре е да знаете как може да се отървете от тях, преди да развалят атмосферата на някоя прекрасната вечер на открито.

Ние ви предлагаме напълно естествен подход за да се предпазите от досадните комари. В случай, че не сте фен на репелентите, има и друг вариант. Можете спокойно да се доверите на този метод. Няма химикали, които са вредни за вас.

Експерти твърдят, че с помощта на този витамин досадните комари с гаранция ще стоят далеч от вас.

Той е вашият гарант срещу атаките на комарите. Това е добре известния витамин В1 или т.нар Тиамин, който е изключително важен минерал за тялото. Той играе огромна роля в борбата срещу стреса и увеличаване на имунитета.

Този витамин се съдържа в продукти като зеле, яйца, овесени ядки, кафяв ориз, черен дроб, аспержи, мая и др. Не се притеснявайте, че можете да вземете твърде много, тъй като тялото изхвърля излишното с урината. Може би се чудите как този витамин може да ви предпази от комарите.

Истината е, че той променя миризмата и по този начин ви прави непривлекателни за комарите. Затова определено си струва да се опита.

Така че, не само ще сте защитени от атаките на комарите, и няма странични ефекти. Хората, които са тествали този изключително лесен метод твърдят, че е много ефективен.

Витамин В1 се препоръчва за лица със стомашен байпас, болест на Крон, хроничен алкохолизъм и анорексия. Трябва да се отбележи, че тези фактори опасно намаляват нивата му в организма.