Стиснато гадже? Ами сега?

Уж гаджето ви си го бива, а всъщност е невиждана стипца. Как да го накарате да пръска пари по вас? Да пристъпим към ограбването му!

Красив грабеж

Той обича да критикува външността и стила ви? Не се обиждайте, а се опитайте да извлечете полза от това. В отговор на неговата критика по адрес на неособено подходящата ви чанта, прекалено яркото ви червило или демодираната ви прическа, отбележете, че с удоволствие бихте променила външността си, но това никак няма да е евтино. Ето защо на драго сърце бихте приела съответната подкрепа.

Ревнив грабеж

Ревността е качество, присъщо на всеки мъж. Опитайте се да се възползвате от това. От време на време му размътвайте мозъка с разкази за богат почитател, който стеле в нозете ви палта от норки и златни накити. Но сте принудена да ги връщате, защото сте отдадена на друг и ще му бъдете вярна во веки. Докарайте годеника си до готовност да убие виртуалния си съперник и измъкнете от него каквото пожелаете. Мъжът е готов на всичко, за да унищожи конкурента си.

Приказен грабеж

Даже и да ви се струва, че любимият ви пропуска покрай ушите си разказите ви, той със сигурност ще запомни историите на приятелките ви, които безмилостно зарязват стиснатите си рицари. Периодично – с наближаването на уикенда – разказвайте на гаджето си поредната приказка от тази серия. Уж приятелката ви е имала годеник, който я обичал безумно, но бил изоставен. И защо? Ами защото бил скръндза до немайкъде! При това не е задължително да взимате страната на приятелките си. Можете дори да съжалите зарязаните младежи – вашият обожател непременно ще си направи нужните изводи и в личния му бюджет ще се появи перо “Уикенд с гаджето ми”.

Хард грабеж

Мъжете умират да се чувстват супермени. Тогава да им дадем възможност да усетят собствената си значимост. По време на разговор му разкрийте заветната си мечта, кокорейки възторжено очи: така ви се иска да отидете в най-новия моден клуб, но “входът е тоооолкова скъп, че…”. Или спешно ви трябват зимни ботуши, само че до заплатата ви има още цели три седмици… Ако успеете да убедите кавалера си, че тази инвестиция е мечтата на живота ви, той няма да пропусне възможността да влезе в ролята на вълшебник: да извади от широкия си джоб… – правилно, портфейла си – и да изпълни желанието ви. Все пак важното е то да му е по джоба.

Състезателен грабеж

Мъжете се съревновават помежду си по заплатите и покупките си. Използвайте това в своя изгода. Всеки път, когато трябва да накарате представителя на силния пол да развърже кесията си, му разказвайте въодушевено за годеника на сестра си, който є е подарил чисто нова кола, или за някой колега, отрупал гаджето си със скъпоценности. Е, чак кола може и да не ви огрее, но в най-скоро време ухажорът ви, ще не ще, ще си отвори портфейла. Защото мъжете не понасят в тяхно присъствие да хвалят друг самец. Така че вашият обожател непременно ще направи трескав опит да догони и надмине обекта на възхищението ви.

Сексуален грабеж

Най-добрият начин да предразположите мъжа финансово е да му подарите добър секс. Тогава той навярно ще пожелае да ви се отблагодари за доставеното удоволствие. Организирайте му бурна нощ и молете за каквото искате. В разумни граници, разбира се. Важното е да не оповестявате списъка на исканията си веднага на сутринта, а да изчакате няколко дни – иначе мъжът може да ви обвини в продажност, а това няма да е във ваш интерес.…

КАК ГО ПРАВЯТ ГЕРМАНКИТЕ

Няма нищо лошо да искаме това, което заслужаваме, колкото и да се говори за еманципация и феминизъм в Европа и главно в Германия – една от най-феминистки настроените държави. Немкините редовно поставят въпроса и преценяват мъжа по това дали е благонадежден или не във финансово отношение. Да, плащат си сметките в кафето, но очакват от съпруга им да се грижи за наема, жилището, банковата сметка. Неотдавна в Германия списание за жени стартира с мотото: “Ако един мъж ви пита какви книги четете, кажете му: “Чекови книжки”.