Сушени смокини топят мазнините като на шега!


Поради бързия начин на живот, непълноценното хранене и липсата на физическа активност, високото ниво на липиди в кръвта е заболяването на днешния ден. Понякога при повишеното съдържание на мазнини може да се забележи мастна тъкан на горните клепачи или някои други части на тялото.

Напредването на болестта води до удебеляване на стените на артериите, за което допринасят и други рискови фактори (като пушене, алкохол, никотин), а следствие от всичко това, за съжаление, често сърдечно-съдови заболявания, които са една от водещите причини за смъртност в света.

Ако имате повишени нива на мазнини в кръвта, ви препоръчваме тази рецепта.

Състав: сушени смокини и ябълков оцет

Лекарството направете вечер, а пийте сутрин. Вземете три сушени смокини и добре ги надупчете с клечка за зъби от всички страни. Поставете ти в стъклен съд, в който предварително сте сложили 200 мл ябълков оцет.

Лекарството оставете да престои през нощта, а на сутринта изяжте трите смокини. Останалата част от оцета не го изхвърляйте, а следващата нощ отново поставете три смокини подготвени по същия начин.

Тези 200 мл оцет използвайте седем дни. На осмият ден сменете оцета и повторете процедурата още една седмица.

Така че, една процедура на лечение продължава 14 дни. След половин месец лечение, повторете изследванията и се убедете сами в ефективността на лекарството.