7 мъжки навика, които най-много дразнят жените

7 мъжки навика, които най-много дразнят жените

Мъжете понякога се държат твърде предизвикателно.  Или често правят големи грешки, в отношенията си с жените, които понякога се превръщат в навици и започват да дразнят. Ето кои са най-досадните неща за жените – прочетете по-долу.

Не знаем дали има истинско обяснение за тези навици, но те всъщност отблъскват жените от любимите им.

Обсъждане на меркантилни момичета

За всеки човек е неприятно да слуша, когато събеседника осъжда друг човек заради любовта му към парите. Често се случва по отношение на бившите: когато една жена е принудена да слуша емоционалните речи на любовника си относно меркантилността на бившата му, това е много дразнещо.

Той е стиснат

Има стиснати мъже, на които им се иска да кажат на партньорката си: „Трябва да харчиш по-малко  и да печелиш повече“. На никого не е приятно да живее с човек, пред когото трябва постоянно да отчита за всяка малка покупка.

  7 грешки в грима, които отблъскват мъжете

Неугледен външен вид

Неугледния външен вид разваля впечатлението за мъжа, независимо от неговия статус и възможности. Застояла миризма, омачкани дрехи, петна, неподдържана прическа и брада, немита коса – всичко това отблъсква не само жените, но и всички около тях.

Прекалена привързаност към родителите

Човек несъмнено обича родителите си и трябва да им помага, но не трябва да зависи от техните възгледи и да се „радва“ на тяхното присъствие в живота 24/7. Тази зависимост от семейството може да плаши жените, така че мъжът трябва да покаже на любимата си увереност и желание да живеят заедно.

  Най-честите лъжи, които мъжете казват на жените!

Невъзможност за слушане / чуване

Когато са в добри отношения, партньорите проявяват внимание един към друг. Следователно, когато мъжът не обръща нужното внимание на жената, той я кара да си мисли, че му е все едно. Това може да бъде много притеснително и неприятно за жените, както и когато повторят едно и също нещо по сто пъти.

Когати мисли, че жена му му е длъжна

Често мъжът смята, че жената трябва само да готви и да се съгласява с всичко, което е много неприятно и досадно жените. В съвременния свят вече не се говори за „женски“ и „мъжки“ отговорности. Затова се надяваме, че скоро мъжете ще престанат да вярват, че жените са им длъжни, а просто ще ги обичат.

Постоянни оплаквания за живота

Често нещо несправедливо се случва в живота, но това не е причина да бъдете тъжни и постоянно да се оплаквате на своята сродна душа. Още по-лошото е да критикувате успели хора. Най-доброто решение е да спрете да се оплаквате и да предприемете действия за отстраняване на неприятната ситуация. Така ще изглеждате като човек, който се справя с проблемите.

Сравнение с бившата

Ако бившата е готвела по-вкусно, била по-слаба и обичала секса – да се е беше оженил за нея, а не да обяснява, колко прекрасна е била. Още по-досадно е, ако мъжът периодично поддържа връзка с тези бивши, които връзки изобще не се приемат от жената като „просто приятелство“.

133