Дракон – Хороскоп 2021 г. : Внезапни печалби и запознанства ще развълнуват Драконите

Дракон

Увереност, остър ум и сила, които понякога могат да изглеждат вълшебни – това са качествата, които отличават Драконите.

Новата година на Вола е подготвила изпитания, но и ще ви даде енергия, за да ги преодолее.

Печалба и спестявания: финансов хороскоп за 2021

Не се очакват сериозни финансови затруднения през 2021 г. в живота на Дракона. Напротив, предстоящият период ще им подготви неочаквани печалби. Важно е обаче да спестите и увеличите тези пари – мнозина все пак ще успеят да намерят подходящ инструмент. Благодарение на спестяванията през първата половина на годината, към края на годината, през зимата, ще бъде възможно да се направите дългоочаквана голяма покупка: Ако имате цел, тогава не трябва да се отклонявате от пътя и да се разпилявате върху малки разходи.

Нови висоти в работата

Силата на Дракона ще му помогне да постигне значителни висоти в работата. В годината на трудолюбивия Вол много представители на знака ще станат по-усърдни, което ще има благоприятен ефект върху професионалните постижения. В същото време, през пролетта може да има желание да се смени местоработата и Драконът в това намерение едва ли ще успее да го спре нещо. Като цяло това време на годината ще бъде най-благоприятното за самореализация. Някои ще искат да започнат бизнес и ще имат успех в това. Не бива обаче да рискувате – по-добре е предварително да обмислите възможните последици.

  Петел - Хороскоп за 2021 г. - Петелът го очакват мир, почивка и стабилност

Любов в годината на Вола: какво очаква Драконите във връзките

В началото на 2021 г. любовта сякаш отпада на заден план или дори на трети план – цикълът от служебни събития напълно ще завладее Драконите. Техните партньори трябва да бъдат търпеливи и разбиращи. Това отношение ще помогне да се изгладят грубите ръбове и да се избегнат кавги. Лятото може да бъде повратна точка и съдбоносен момент, защото Драконите трябва да направят важен избор в отношенията. Самотните представители на знака трябва да изчакат до края на годината – по това време ще има особено голям шанс срещнете бъдещата си половинка. Запознанствата няма да липсват и през други месеци, но едва ли ще са сериозни.

250