Ето кои зодии могат да се оженят през 2022 г

Брачен хороскоп

Овен (21 март – 19 април)

През 2022 г. Овенът ще победи на любовния фронт. За да направите това, трябва незабавно да определите приоритетите по пътя на живота. Ако все още нямате партньор, значи ви очакват нови познанства и те не бива да се пропускат. Едно от тях може да бъде съдбоносно за вас. Ако вече имате връзка, тогава кажете директно на партньора си, че искате да изведете връзката си на следващото ниво – да създадете семейство.

Вашият партньор ще ви чуе и ще ви предложи. Важно е да не се съмнявате в искреността на чувствата на партньора си. Когато се съмнявате, е по-добре да не вземате важни решения. Можете да празнувате създаването на семейство през март, ноември или август. Ако претеглите всичко, тогава в семейния живот ще намерите щастие, просперитет и спокойствие.

Близнаци (21 май – 21 юни)

През 2022 г. ви очакват много приятни изненади, късметът ще бъде на ваша страна. Всичко, което сте мислили, ще започне да се появява. Вие сами няма да забележите как животът ви постепенно ще започне да се променя към по-добро.

  Плъх - Хороскоп за 2021: Любов, успех и големи пари в годината на Вола

Ако сте планирали да се ожените, тогава 2022 г. е най-добрата година за създаване на семейство. Ако нямате партньор, не се притеснявайте, любовта ще ви намери. Ако има партньор и се срещате от дълго време, то през 2022 г. той ще реши да изведе връзката на ново ниво и да сложи пръстен на ръката ви.

Везни (23 септември – 22 октомври)

За представителите на този знак е трудно да вземат решение по какъвто и да е въпрос, включително брак, но 2022 г. ще бъде решаваща в това отношение. Ще трябва да съберете волята си и да направите крачка към съдбата си. Везните имат късмет, тъй като годината на Тигъра е най-доброто време за тях да се оженят.

Независимо колко добре познавате партньора си, семейният ви живот ще се окаже добре. Ако се чудите: „Ще се оженя ли през 2022 г.?“, тогава отговорът е само един – Да.

Козирог (22 декември – 19 януари)

През 2022 година любовта очаква всички Козирози. Ако работата е на преден план за вас, тогава трябва да я преместите от пиедестала и да се огледате. Ще забележите нещо, което отдавна сте пренебрегвали, а именно любовта. Ще трябва да направите труден избор: любов или работа.

  Хороскоп за септември 2022 г.

Звездите ви съветват да се откажете от кариерата си за известно време и да отделите време на личния си живот. Ако направите правилния избор, ще можете да създадете силно семейство. Ако вече имате партньор, тогава тази година ще бъде решаваща във връзката ви, ще преминете на ново ниво – тоест ще се ожените. Вашето съгласие с предложението е задължително, особено ако имате добра съвместимост.

Риби (19 февруари – 20 март)

Как ще се окаже 2022 г. за Рибите по отношение на брака зависи от нея. Важно е да се съсредоточите върху клопките. Преди всичко трябва да получите потвърждение, че партньорът иска да свърже живота си с вас и намерението му се основава на искреност.

Когато всички съмнения са разсеяни и разберете, че мъжът изпитва искрени чувства към вас, тогава можете да направите празна сватба през март или ноември. В брака ще намерите разбиране, утеха и грижа един за друг.

152

Mr. Jackson
@mrjackson