Глиган – Хороскоп за 2021 г.: Глиганът трябва да се подготви за промяна

Прасе

Прогнозата за следващата година не може да не зарадва представителите на последния знак от китайския хороскоп. Невероятен късмет и успех ще блеснат за Глигана през 2021 г..

Годините на глигана (свиня) – 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019. Хората, родени по това време, се отличават със своята отдаденост, постоянство и чувство за отговорност. Всички тези умения ще бъдат по-полезни за представителите на знака през 2021 година.

Финансов хороскоп

Новото начало на Глигана ще бъде по-успешно от всякога: всички ваши проекти ще бъдат оценени. През втората половина на годината е възможно да се придвижите нагоре по кариерната стълбица, което ще донесе съответните материални бонуси.

Усилната работа на Глигана също ще бъде оценена. Находчивостта на представителите на знака ще ви позволи да се измъкнете от каквото и да е финансово затруднение. Астролозите не съветват да вземате заеми през годината на Вола.
Есента е най-благоприятният период по отношение на финансите. Представителите на знака ще имат шанс да започнат собствен бизнес, който може да бъде успешен. Такива начинания обаче буквално ще изцедят всички сокове от Глигана, така че трябва да се подготвите.

  Тигър - Хороскоп 2021 г. : Драматични промени, пари и запознанства за Тигъра

Любовен хороскоп

Прасетата са деликатни и могат да бъдат обидени от дреболии, които могат да навредят на семейното щастие. Представителите на знака трябва да правят отстъпки по-често и да започнат да не приемат насериозно някои ситуации и тогава щастието е гарантирано.
В края на пролетта Глиганите очакват нови познанства, възможно е някое от тях да се окаже с бъдещия партньор. Това обаче ще зависи пряко от действията на Глигана и неговото поведение.

Семейните двойки трябва да внесат разнообразие в живота си: зарадвайте партньора си с внезапна изненада и ще разберете, че огънят на любовта все още гори.

Здравен хороскоп

Глиганите винаги са отговорни за здравето си, но ако успехите през 2021 г. замъгляв главите им, може да пропуснат нещо важно, което да доведе до сериозен проблем със здравето. За да избегнат сериозни заболявания, звездите се съветват да слушат сигналите на тялото си по всякакъв възможен начин и при първа възможност да се свържат със специалист.

  Кон - Хороскоп за 2021 г.: Големи пари и приказна любов очакват Коня

Съществува и възможност за проблеми със зъбите, особено през първата половина на годината. Отлагането на посещение на зъболекар означава да си навлечете повече притеснения към себе си в бъдеще, което също ще се отрази негативно на финансите на Глигана.
През втората половина на годината е възможно отслабване на имунната система и преумора. Внимавайте за здравето си: настинката може да се появи в най-неочаквания и неблагоприятен момент.

30