Хороскоп за 2020 – годината на Белия плъх

Хороскоп

Kакви прогнози са подготвили астролозите за всички зодиакални знаци

2020 г. Бял метален плъх

През 2020 г. започва нов астрологичен цикъл, състоящ се от 12 зодиакални знака. Според астролозите годината на белия метален плъх обещава добър старт в много начинания. Въпреки това си струва да обърнете внимание на вашия характер и да го култивирате по всякакъв начин, защото плъхът не е лесно животно, така че трябва да направите компромиси.

Астролозите казват, че Плъхът ще донесе голяма печалба и богатство на почти всички зодиакални знаци. Въпреки факта, че 2020 г. е високосна година, мнозина ще имат късмет във всички сфери на живота. През новата година най-голям късмет имат трите зодиакални знака: Овен, Водолей и Риби. За други зодиакални знаци годината на белия метален плъх ще бъде не по-малко съдбовна. Изненадите ще ви очакват на всеки етап.

Хората, които са родени в годината на Плъха, имат най-голям късмет, те са съсредоточени и уверени. Важно е да не оставяте наполовина това, което не сте завършили.

Хороскоп за 2020 г. за Овен (21 март – 20 април)

За Овена 2020 г. ще бъде доста положителна година. Астролозите прогнозират голям енергиен потенциал за вас. Всички ваши цели за годината със сигурност ще се сбъднат. Вашият хъс за работа и действие ще удиви не само тези около вас, но и вас самите. Със сигурност не очаквате такова нещо от себе си! Звездите са подготвили и редица изненади за вас: от промяна на позицията до преместване в друга страна.

Необвързаните през 2020 г. най-накрая ще намерят истинската си любов. А тези, които дълго се колебаят дали да свържат съдбата си в бъдеще с любимата си половинка – ще намерят всички отговори на въпросите.

Хороскоп за 2020 г. за Телец (21 април – 20 май)

През 2020 г. Телецът ще може да се отпусне малко от работата и да се наслади на ярките моменти. Звездите са подготвили за вас постоянен график на работа, така че можете да отделите достатъчно време на семейството си и себе си. Най-накрая ще можете да откриете приоритетите си и да постигнете целта си. Пригответе се за факта, че през 2020 г. цялата отговорност ще падне върху вашите плещи. Сега закупуването на самолетни билети, плащането на сметки за комунални услуги или договарянето на ремонт на апартамент ще бъде ваше задължение.

В началото на есента ви очакват промени в личния ви живот. Затова или се сбогувайте с миналото си, или внимателно помислете как виждате бъдещето си с любимия човек.

Хороскоп за 2020 г. за Близнаци (21 май – 21 юни)

През 2020 г. Близнаците трябва да бъдат много внимателни. Бъдете нащрек когато пресичате, бъдете внимателни по време на шофиране, не пренебрегвайте правилата във фитнеса, защото неволно можете да се нараните. През лятото можете да се чувствате в безопасност, защото всички проблеми ще изчезнат.

Не се разстройвайте, че все още нямате истински приятел или приятелка. Астролозите предричат ​​приятелството, за което сте чакали през целия си живот. Така че изчакайте малко. Също така звездите съветват да обръщате внимание на отношенията. Обмислете внимателно и изговорете всички детайли с вашата сродна душа.

Хороскоп за 2020 г. за Рак (22 юни – 22 юли)

2020 г. ще бъде щастлива година за Рака. Винаги ще бъдете в добро настроение: по време на работа сте в добри отношения с колегите, у дома можете да постигнете пълна релаксация, хармонията ще надделее във връзката. Астролозите препоръчват да отидете на море през лятото и да прекарате това време с удоволствие. Обърнете внимание на нуждите на вашите родители. Ако нямат достатъчно пари им помагайте в трудни моменти. Вашата карма ще се върне при вас стократно. Въпреки това, колкото и да печелите, звездите съветват да се освободите от мързела, който имате. Правете всичко възможно да накарате близките си хора да се гордеят.

  Коза - Хороскоп 2021 г. - Икономичен режим и семейно щастие за Козата

Ако имате интересна идея, не бързайте да я разказвате на всички свои приятели, защото по този начин бързо ще загубите своя устрем. През 2020 г. хороскопът ви съветва да обърнете внимание на забавлението си извън работата. Може би е време да си поставите цел да прочетете още книги, да посетите музеи, художествени галерии или да се насладите на музиката.

Хороскоп за 2020 г. за Лъв (23 юли – 23 август)

През 2020 г. лъвовете трябва да бъдат внимателни в изявленията пред шефовете си. Бъдете мили и не изисквайте повече от началниците си, отколкото могат да ви предложат. Може да ви се струва, че нямате никакви приятели и да започнете да отделяте цялото си време за виртуален живот. Звездите препоръчват да се отървете от тази зависимост и започнете да прекарвате повече време с приятели за интересни разговори.

За да сте в добра форма, трябва постоянно да се мотивирате. Това ще ви помогне да не губите енергия за неща, които няма да ви донесат никаква полза.

Хороскоп за Дева за 2020 г. (24 август – 23 септември)

2020 г. за Дева ще бъде много успешна. Ще бъдете пълни със сила и енергия, както и ще се приведете в добра физическа форма. През август ще имате интересно запознанство с хора, които ще ви мотивират да създавате интересни проекти. През декември има вероятност да се преместите в ново жилище.

Астролозите препоръчват да започнете  да спестявате пари. Ако почувствате нужда от обучение, запишете се на курс по английски език, за лидерски умения, основи на дизайна или скоростно четене. Всичко зависи от това, какво ви интересува.

Хороскоп за 2020 г. за Везни (24 септември – 23 октомври)

Интересен период очаква Везните през 2020 година. Отдавна мислите за собствен бизнес,  вероятно е тази година да имате чудесна възможност да превърнете бизнеса си в реалност. В началото на годината ще се заинтересувате от нови области на дейност, в които преди това не сте участвали. Може би това е областта, в която да стартирате свой собствен стартъп.

В началото на пролетта астролозите препоръчват да се правите духовни практики и да обръщате повече внимание на творчеството. Отделете време за пътуване, говорете повече с родителите си и поддържайте връзка с приятели. Бъдете винаги в потока на работата и тогава успехът няма да отнеме много време.

Хороскоп за 2020 г. за Скорпионите (24 октомври – 22 ноември)

За Скорпионите 2020 г. ще бъде доста активна. Може да смените работата, да се преместите в друго жилище или дори в друг град. Най-важната задача за вас ще бъде да преодолеете страховете и емоциите си. Научете се да говорите и да не мълчете, когато нещо ви притеснява, защото можете да промените много неща. През цялата година Скорпионите ще проявяват доброта, щедрост, оптимизъм, интелигентност и креативност.

  Плъх - Хороскоп за 2021: Любов, успех и големи пари в годината на Вола

Пътуване може напълно да промени вашата съдба и бъдещи планове. В началото на лятото можете да се скарате дори с тези, с които преди не сте имали конфликти. Наесен ще бъдете депресирани, ще ви се струва, че целият свят е срещу вас. Звездите съветват да отделите време за почивка, за да се възстановите напълно, защото до края на годината напълно ще прегорите.

Хороскоп за 2020 г. за Стрелец (23 ноември – 21 декември)

В началото на 2020 г. Стрелците ще имат малки проблеми, обаче бързо ще се съберете и ще поставите всичко в ред. Ще сте заобиколени от хора, които може да влошат морала ви. Звездите препоръчват да се отървете от такива приятели без никакви угризения. В началото на пролетта ще срещнете сродна душа и това ще се случи напълно неочаквано. През лятото напълно ще промените своето обкръжение, предпочитания и ценности. Астролозите казват, че подобни промени ще повлияят положително на бъдещия ви живот.

В края на годината съдбата ще подготви силен тласък за вас, но ако положите всички усилия, ще спечелите от това. Всички ваши сили ще зависят от духовното ви състояние. Затова отделете свободното си време, за да внесете ред в мислите си.

Хороскоп за 2020 г. за Козирог (22 декември – 20 януари)

Козирозите през 2020 г. трябва да отделят цялото си свободно време само за себе си. Всички предишни години сте били бесен работохолик, сега трябва да се отпуснете, вашите доходи все още ще растат. Не се насилвайте да правите нещо, когато нямате сили да правите. Не работете през нощта, хранете се здравословно и спортувайте.

Втората половина на годината е идеална за учене. Излезте от зоната си на комфорт и започнете да правите неща, които не сте правили преди. Запишете се на шофьорски курс, запишете се на онлайн курс, посетете нова държава или започнете да изучавате нов език.

Хороскоп за 2020 г. за Водолей (21 януари – 20 февруари)

За Водолея 2020 г. ще бъде много успешна година. Ще постигнете успех във всички области на живота. Ще имате широки перспективи за кариера, всички проекти ще имат добра рентабилност. Всичко, което ще засяга ученето и самоусъвършенстването, ще донесе богат опит, който в бъдеще можете да използвате в много посоки.

Въпреки това, не забравяйте, за да постигнете успех не трябва да сте меркантилни и хитри, защото това ще се отрази негативно на вашата личност. Най-голямата полза през 2020 г. ще бъде оказана на тези, които ще бъдат честни, активни и справедливи.

Хороскоп за 2020 г. за Риби (21 февруари – 20 март)

Рибите през 2020 г. ще станат по-малко емоционални и по-трудолюбиви. Това ще подобри вашата производителност: ще имате смелостта да поискате помощ от другите и лесно можете да започнете разговор с щефовете си. Ако чувствате, че вършите добре работата си, не се страхувайте да поискате голяма заплата. Очаквайте голяма покупка в края на пролетта. Това може да бъде нов автомобил, апартамент или инвестиция в проект.

През лятото ще се отпуснете малко, но през есента ще имате нови сили, за да подновите всички планове и цели, които сте си поставили с нова сила.

61