Храни, които помагат за отслабване през зимата

Отслабване през зимата

Ако вече сте понатрупали килограми поради ограниченото движение по време на пандемията, вероятно се чудите колко ли килограма още ще качите през зимата, когато движението ще бъде още по-ограничено.

Тези, които обикновено наддават излишни килограми през зимата, може да потърсят решение в консумацията на определени храни. Сред храните, които помагат за отслабване през зимата, са нискокалоричните моркови, които са богати на фибри. Следващите в списъка са ядките и семената, като чудесен заместител на закуската. Не забравяйте меда, който активира хормоните, потискащи апетита и помагат за отслабване. Медът може да се комбинира с канела, която от своя страна ускорява метаболизма и подпомага отслабването.

  Студена супа от червено цвекло

Яйцата са с ниско съдържание на калории и ще ви заситят дълго време, те са богати на витамини и минерали и можете да ги приготвите по различни начини. Цвеклото също е в списъка.

Знаете ли, че 100 грама цвекло имат около 43 калории, 10 грама въглехидрати и 0,2 грама мазнини? Затова е назаменим продукт при отслабване през зимата.

434

Mr. Jackson
@mrjackson