Как да прекарате Свети Валентин с любимия човек: 13 оригинални и романтични идеи

Свети Валентин

Преди 14 февруари всяка двойка започва да мисли  как да направи Деня на влюбените специален. Разбира се, можете традиционно да направите романтична вечеря със свещи или да подарите типичните подаръци, цветя и шоколад. Но ние ще ви помогнем да направите този ден по-креативен и незабравим.

Подговили сме ви  13 романтични и забавни идеи, с които да направите Свети Валентин незабравим

Кулинарен майсторски клас за двойки

Всички казват, че храната е пътят към сърцето на човек, защо да не се забавляваме, докато готвим заедно? Кулинарният миньорски клас за двойки е не само романтичен, но и чудесен начин да се откажете от традиционната вечеря в полза на нещо по-интересно и забавно.

Прекарайте нощта в красива хотелска стая

Местен хотел ще ви помогне да се направи Денят на влюбените специален. Влезте в луксозна стая, изкъпете се, облечете топли меки халати и гледайте филми или изпийте чаша вино. Насладете се на тази вълшебна вечер и нощ с партньора си, а на следващата сутрин поръчайте закуска в леглото.

  Какво да приготвим за Свети Валентин: Десерт с палачинки

Впуснете се в пътешествие

Какво може да отвлече вниманието от ежедневието и да ви помогне да се отдадете на романтична атмосфера, колкото едно пътуване. Нека това е еднодневна екскурзия или уикенд в друг град или държава – подобен вариант прекарване на Свети Валентин ще бъде истинска приказка за двама влюбени.

Спа процедури за двама

Всички Спа и уелнес процедури процедури се извършват синхронно за двойката. В същото време сте в една и съща стая, можете да се наблюдавате един друг в процеса.

След приключване на процедурите и двамата, като сте в едно хармонично и спокойно състояние, можете да споделите впечатленията си, както и да допълнете удоволствието си с романтично продължение.

Посетете работилница за рисуване

Ако искате да направите свой собствен шедьовър, тогава участвайте в майсторски клас по рисуване с вашата сродна душа.

В крайна сметка, както показват проучванията Кое занимание обединява влюбените най-много:  резултатите от изследванията са неочаквани, създаване на рисунка или друго изкуство от партньори, които си помагат взаимно, създава тясна връзка между тях.

Отидете на урок по танци заедно

Да танцувате заедно е идеалният начин да се сближите и да създадете сладки спомени. В допълнение, това е уникална възможност да научите например основите на валса. Майсторският клас гарантира не само положителни емоции, но и възможност да ви изненада по-късно със своите умения на всяко събитие.

Да, ще прекарате прекрасна вечер с вашата сродна душа, имайки празнично настроение и вълнуващ учебен процес.

Престорете се на туристи

Има ли атракция или място във вашия град, които винаги сте искали да посетите? Станете турист в собствения си град и прекарайте невероятен ден, възхищавайки се на места, които не сте забелязвали или купувайки горещо кафе на улицата. И не забравяйте да направите много селфита за социалните мрежи.

Разиграйте първата си среща

Върнете се там, където за първи път сте се влюбили един в друг и сте имали първа среща. Ако си спомняте всичко до най-малкия детайл, тогава дори поръчайте същите ястия и правете същите неща след среща – разходете се, отидете на кино или как сте прекарали времето тогава заедно?

Нашишете любовни писма един на друг

Това определено е един от най-романтичните начини да прекарате този празник. Напишете писмо на вашата сродна душа, в което признавате защо вашият партньор е толкова специален за вас, на какви качества се възхищавате повече, как те карат да се чувствате и защо сте се влюбили.

А вечерта, може би, с бутилка вино, прочетете тези писма и си спомнете за вашето запознанство или първата среща.

Баня заедно

За романтична вечер на Свети Валентин се изкъпете с любимия човек. Това не само ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите на компанията си, но и ще внесе нов романтичен щрих в отношенията ви.

Напълнете ваната с вода с ароматни соли, вземете любимото си вино и не забравяйте ароматните свещи за атмосферата.

Масаж за двойка

Отидете заедно на двоен арома масаж. Това е възможност да се потопите в света на приятните аромати и наслади с любимия човек. Или можете да уредите масажна вечер у дома един на друг. В крайна сметка, както показват проучванията, това подобрява отношенията.

Организирайте готин пикник

Зимното време не трябва да ви пречи да планирате най-романтичната дата от всички – романтичен пикник. В допълнение, зимата тази година ви позволява да излезете в парка или гората. Не забравяйте да вземете одеало, храна и напитки.

Ако отидете в гората, ще бъде прекрасно да запалите огън. Замеряйте се със снежни топки, направете снежен човек и т.н., просто направете този ден най-прекрасния и незабравим за вас.

Предложение за брак

И, разбира се, ако отдавна мислите за официалното предложение , 14 февруари е просто чудесна възможност да реализирате плана си.

Такъв Свети Валентин не само ще се помни цял живот, но и ще бъде истинска семейна история за внуци и правнуци. Всеки Свети Валентин ще бъде специален празник за вас и винаги ще го чакате и празнувате със специален трепет и нежност.

55