Любовен хороскоп за 2020

Хороскоп

Любовен хороскоп за всички зодиакални знаци

2020 г. е годината на Белия плъх и според астролозите ще бъде много успешна за комуникация с противоположния пол и романтичните търсения. И така, любовният хороскоп подсказва, че свободните хора ще срещнат своята сродна душа, а по двойки връзката ще бъде стабилна и хармонична. Въпреки това, някои зодиакални знаци могат да спорят или дори да се разделят с близки.
Тази година ще предостави възможност за започване на нови връзки и ще положи основата на силни взаимоотношения. Ето защо, ако искате да живеете целия си живот в любов, щастие и хармония с вашата сродна душа, можете да намерите идеалната си половинка според зодиакалния знак.

Овен (21 март – 20 април)

За Овена, 2020 година ще бъде труден период в любовта , но интензивен и интересен – личният живот ще бъде изпълнен с неочаквани събития, промени и изпитания. Ще имате шанс да намерите вашата любов или да засилите комуникацията с любимите хора. Астролозите препоръчват да вземете инициативата в свои ръце, така че анализирайте минали и настоящи връзки и не допускайте повторение на допуснати по-рано грешки.

За самотните Овни началото на годината ще донесе нови романтични изживявания. Очаква ви романтично приключение, което ще ви достави ярко и незабравимо изживяване. Такава връзка обаче може да не продължи дълго, защото представителите на този зодиакален знак няма да искат да се обвързват.

За тези, които са обвързани, началото на годината ще бъде белязано от стабилност и ще има хармония и взаимно разбирателство във връзката. Въпреки това в двойкта може да възникне спор поради невъздържаността и емоционалността на Овена. За семейните представители на този зодиакален знак 2020 г. ще бъде период на изпитания – кризисен период ще започне в брака.

Телец (21 април – 21 май)

За Телеца 2020 година ще бъде благоприятен период за любовните отношения. Представителите на този зодиакален знак ще бъдат погълнати от чувства и романтика. Астролозите не предвещават сериозни проблеми и конфликти в личния им живот. Освен това ще имат желание за трепети и нови емоции, които могат да ги тласнат необмислени действия и интриги.

По-добре е да използвате втората половина на годината, за да търсите своята половинка, защото това време ще бъде най-подходящо за романтични срещи и началото на нова връзка. Отношенията на тези, които са в обвързани, ще бъдат спокойни и хармонични. Въпреки това, Телеца трябва да избягва пасивността – бъдете внимателни към любимия си, правете комплименти, проявявайте загриженост.

Смействата ще бъдат обхванати от рутината и скуката на ежедневието. Монотонният семеен живот ще принуди представителите на този зодиакален знак да търсят любовни приключения. Внимавайте с мимолетните връзки.

Близнаци (22 май – 21 юни)

2020 година ще донесе промяна на Близнаците към по-добро в любовната област – този период ще бъде благоприятен за романтични преживявания и за началото на нова връзка. Това обаче няма да стане без разногласия и дребни неприятности.

Необвързаните представители на този зодиакален знак в годината на Белия плъх ще намерят щастие в любовта. Вероятно е известен човек да бъде избраният, така че се огледайте се внимателно. Тези, които са обвързани, ще започнат да изпитват съмнения относно правилността на своя избор. Такива двойки ще се възползват от временна раздяла, която ще затвърди силата на чувствата и ще бъде тест за лоялност.

Семейните ще почувстват намаляване на сексуалния потенциал. Но  въображението ще дойде на помощ – дайте на партньора свобода в проявата на желанията, защото това ще разнообрази живота ви и няма да позволи страстта да избледнее.

Рац (22 юни – 22 юли)

За Раците 2020 година ще бъде изпълнена с любовни приключения и страст. Представителите на този зодиакален знак ще се сблъскат с нови романтични преживявания, а старите чувства отново ще пламнат с по-голяма сила. Най-стабилните и благоприятни периоди за романтични начинания и активни действия ще бъдат края и началото на годината.

От началото на годината свободните представители на този зодиакален знак ще бъдат затрупани с любовни авантюри и чувства. Вероятно ще успеете да срещнете човека, с когото искате да създадете семейство, но за сватбата все още трябва да почакате. Тези, които са във връзка, ще почувстват липса на разбирателство с любимия човек. Следователно, за да запазите връзката, ще трябва да положите усилия да се сближите – съвместно пътуване и прекарване заедно на свободното време ще помогнат в това.

  Хороскоп за съвместимост на двойките от всички зодиакални знаци

Сексуалната енергия ще започне да залива семейните хора, затова насочете страстта си към партньора. Това ще ви създаде усещането за втори меден месец. Можете да подсилите това чувство – отидете на романтично пътуване до уединено място.

Лъв (23 юли – 23 август)

За Лъвовете 2020 година ще бъде труден период по отношение на личните отношения, те ще започнат да преодоляват съмненията и колебанията.

Лъвовете не само се справят с чувствата си, но и края на годината ще бъде белязан от стабилност при двойките и възможни успехи в романтичен план.

Свободните от връзка лъвове ги чакат любовни отношения и приключения – особено в средата на лятото и в края на есента са възможни кратки романи, които няма да прераснат в сериозна връзка. При тези, които са обвързани, отношенията с партньора ще започнат да обтягат, но чувството на привързаност и желанието за стабилност ще поддържат близостта. До края на годината двойките ще усетят възход, изграждане на доверие и взаимно разбирателство.

За семейните мъже и жени годината на Белия плъх ще бъде тест за силата на връзката. Но след преодоляване на кризисния момент, женените двойки ще искат да имат деца.

Дева (24 август – 23 септември)

2020 година ще донесе на Девата стабилност и щастие в личните отношения. -Представителите на зодията ще бъдат погълнати от романтични чувства, а животът им ще бъде изпълнен с любов.
За необвързаните годината на Белия плъх ще бъде белязана от късмет в романтичното търсене. Те ще бъдат отворени за нови познанства и чувства, а възникналите симпатии ще бъдат взаимни и ще донесат много положителни емоции. За тези, които са обвързани, тази година ще бъде добър период за извеждане на отношенията на ново ниво. Партньорите ще бъдат убедени в чувствата си и близостта един към друг, така че да решат да узаконят връзката.

Конфликти ще възникнат в семействата на фона на финансови проблеми. Девата може да получи изобличение от съпруга си поради разточителство и неоснователни разходи. Решаването на ситуацията ще позволи съвместно планиране на бюджета и пазаруване.

Везни (24 септември – 23 октомври)

В началото на 2020 година щастието ще залее Везните. Представителите на зодията ще изпитват ново усещане за влюбване, а в съществуващите отношения страстта ще избухне с нова сила, но този период няма да продължи дълго.

За необвързаните представители на този зодиакален знак се очаква светъл и наситен със събития период в личния живот. В първите дни на годината има шанс да се влюбят, но това чувство ще остане несподелено. Купонът ще бъде най-подходящото време за романтични запознанства. Тези, които са обвързани, ще бъдат засипани със страст и сексуална енергия, която ще бъде насочена към любимия.

Семейните хора ще станат по-емоционални и необуздани, ще им бъде трудно да контролират на чувствата. Това може да доведе до недоразумения между съпрузите. За да поддържате спокойна атмосфера в дома, ще трябва да работите върху себе си и да се научите как да управлявате емоциите.

Скорпион (24 октомври – 22 ноември)

2020 година ще бъде натоварен период в личния живот на Скорпионите. Първата половина на годината ще донесе много предизвикателства и препятствия. Преодолявайки трудностите обаче, представителите на този зодиакален знак ще бъдат възнаградени с искрени чувства и взаимност. Астролозите предупреждават Скорпионите да внимават за необмислени действия.

Любящата природа на свободните Скорпиони ще започне да ги се изправя срещу случайни хора, към които ще възникне мимолетно привличане. Но за търсенето на половинка втората половина на годината е по-подходяща – ще има шанс да срещнете бъдещия партньор в живота. За тези, които са обвързани, годината на Белия плъх ще бъде подходящият момент да се уверят в чувствата си и в избора на партньор. Може да искате да създадете семейство.

  Ретроградният Меркурий през 2020 г.: Как ще се отрази на всички зодиакални знаци

Женените Скорпиони през зимните и пролетните месеци ще изпитат криза в отношенията със партньора си, но ситуацията ще се стабилизира в средата на лятото. До края на есента ще се насладите на хармонията и разбиранията, които ще доминират в дома ви.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

В любовта 2020 година ще донесе значителни промени на Стрелеца. Този период ще бъде успешен за започване на нова връзка, планиране на бременност и брак. Няма да се случи без дребни неприятности, кавги и чувства, но те ще се решат и ще оставят след себе си само положителни емоции.

За самотните представители на този зодиакален знак, 2020 г. е изпълнена с ярки романтични приключения. През втората половина на годината ще има шанс да срещнете сродна душа, с която дас имате дълги отношения. При двойките разногласията може да избухнат от най-малките дреболии, бъдете по-сдържани в емоциите, запазете самочувствието си. В края на годината Стрелецът ще помисли за големи промени и ще иска да узакони отношенията.

През първата половина на годината семейните хора ще чувстват в застой отношенията – представителите на този зодиакален знак ще проявят студенина и липса на инициативност в интимната сфера. За да предотвратите раздора в семейството, бъдете по-внимателни по отношение на партньора.

Козирог (22 декември – 19 януари)

През 2020 г. личният живот на Козирога ще бъде изпълнен с неочаквани обрати и изненади. Астролозите съветват да избягвате неразумни спорове и да не се връщате към минали любовни конфликти.

Сред необвързаните Козирози през 2020 г. ще има изкушение да върнете към старата връзка, но астролозите препоръчват да се въздържате от това. Изчакайте нова връзка, която вероятно ще се случи през първите летни месеци. Тези, които са обвързани, ще проявят недоверие и прекомерно подозрение към партньора, това ще доведе до сцени на ревност. Но не позволявайте краткосрочните флиртове да застрашават отношенията.

При семействата отношенията ще са спокойни. В есенния период може да възникнат претенции от партньора заради разточителството на Козирозите. Затова не правете скъпи покупки без знанието на партньора.

Водолей (20 януари – 20 февруари)

За Водолея 2020 г.одина ще бъде белязана от страст, романтика и появата на нови чувства. За да не пропуснете шанса да устроите личния си живот, астролозите съветват да работите върху себе си, бъдете предпазливи – не правете скандали заради ревност и дребни ежедневни разногласия.

През 2020 г. свободните представители на този зодиакален знак ще успеят в романтично търсене, тези хора ще могат да срещнат истинската любов. Техният живот ще бъде изпълнен с искрени чувства и ново съдържание. Тези, които са обвързани, ще се радват на хармония и разбиране в общуването със своята сродна душа. Въпреки това ще трябва да положите усилия да не развалите идилията във връзката.

При семейните ще има възход в отношенията. Съпрузите ще могат да засилят взаимното доверие и разбирателство, партньорите ще открият нови качества и добродетели един в друг. Брачните отношения ще станат по-силни и интересни.

Риби (21 февруари – 20 март)

През 2020 година сферата на личните отношения ще даде на Рибите нови причини за емоции и притеснения. В личния ви живот ще се появят редица препятствия, които ще пречат на щастието и хармонията. В средата на годината ще се появи прекомерна емоционалност, която ще се отрази негативно на отношенията с партньора.

Тези, които търсят любов, през 2020 г. имат малки шансове да постигнат желаната си цел, в средата на годината са възможни краткосрочни връзки, които ще изпълнят живота с романтични цветове. Трудно ще бъде Рибите, които са обвързани, да останат верни на любимия си – те ще искат нови усещания, които ги подтикват да имат афера на страната.

Трудности с взаимното разбиране ще възникнат при брачните двойки, всяка дреболия ще предизвика разногласия и разпали скандали. Такава двойка ще бъде полезно по-често да бъде на обществени места. До края на есента ситуацията ще се стабилизира – семействата ще забравят мъките си и ще настъпи мир.