Любовен хороскоп за 2021 г.

Хороскоп

Кой ще има късмет в любовта през 2021 г.: какво обещават звездите на зодиакалните знаци

Хороскопи и астрологични прогнози за всички зодии за 2021 година

Новата 2021 година, която ще бъде покровителствана от Белия метален Вол, ще бъде чудесно време за любов и брак.

През Новата 2021 г. много свободни хора ще имат късмета да срещнат сродна душа. В двойките ще царят стабилност и хармония, обещава любовният хороскоп.

Годината е идеална за нови запознанства и решителни стъпки във връзката – можете спокойно да се заживеете под един  покрив, да се ожените и да имате деца!

Двойките, които имат връзка от около 2-3 години, ще получат специално внимание и помощ от Вола: 2021 г. ще бъде много важен период за тяхната любов.

Любовен хороскоп за 2021 – зодия Овен

Със започването на годината на Белия метален Вол, любовният живот на Овена ще процъфти с нова сила, казва любовният хороскоп.

През първите месеци бивши партньори ще се опитат да си възвърнат връзката, но тази връзка вече няма да същата. Любовният хороскоп съветва Овена да започне нов живот, а не да се придържа към миналото и да се опитва да съживява изчезналата страст. Освен това този период ще бъде изпълнен с ярки познанства, сред които можете да намерите истинско съкровище.

В същото време Волът ще внесе объркване в чувствата на Овена и ще разпали вниманието му. Представителите на зодията буквално ще се къпят в любов и обожание, животът им ще искри с нови цветове.

Възможно е поради това Овенът да се колебае между няколко кандидати, избирайки най-добрия. Хороскопът препоръчва да запазите спокойствие, да се опитате да овладеете емоциите и търпеливо да чакате по-нататъшно развитие – единственият и обичан човек, който може да ви зарадва, скоро ще бъде до вас. В същото време звездите предупреждават да не насилвате съдбата в годината на Вола. Ако нещо е писано да стане, ще стане.

През първата половина на 2021 г. тези във връзка с Овен могат спокойно да се отпуснат – Волът ще им даде блажено време. Няма да има изненади, предателства, недоразумения и ревност. Освен това двойката отново ще започне да изпитва младежка страст, обещава любовният хороскоп. Ситуацията ще се промени през втората половина на годината, когато разрушителният Марс буквално ще взриви идилията от предишния период. Именно тук Овенът  ще се сблъска със заяждане, спорове и недоволство от страна на партньора. Силните двойки могат да се предпазят от скъсване, но тези, които не са обвързани с дълбоки и искрени чувства, ще се изправят пред болезнена раздяла.

Най-трудното през 2021 г. ще бъде за семейните Овни, те ще се чустват врегнати в хомот. Душата ще изисква романтика и страсти, но рутината ще ги погълне. Инициативата ще помогне за коригиране на ситуацията. Любовният хороскоп съветва по-често да угаждате на партньора, да уреждате по-често романтични разходки и срещи без причина.

Любовен хороскоп за 2021 – зодия Телец

Годината на Вола няма да бъде най-забележителният период по отношение на романтичните връзки за повечето Телци. През 2021 г. любовният хороскоп не препоръчва представителите на зодията да планират раждането на наследници или да се женят. Но ако наистина искате, опитайте се да направите всичко през август и септември.

През 2021 г. Телецът не бива да взема прибързани решения по сърдечни въпроси. Важно е да се подходи обмислено и сериозно, подчертава любовният хороскоп.

Първата половина на 2021 г. е най-подходяща за подобряване на личния живот. По това време има огромен шанс да срещнете сродни души. Любовният хороскоп съветва да излизате по-често, да посещавате масови събития и партита.

Възможно е по пътя на Телеца изведнъж да се появи човек, много далеч от идеята му за идеален партньор. Сигурно си мислите, че е по-добре да го избегнете, но ако сърцето прошепне „Действай!“, тогава дайте на кандидата поне шанс. Може би той ще преобърне живота, а до него вие ще искрите с нови цветове.

Невъздържаността и инатът на Телеца ще се отрази негативно на съществуващите отношения. Срещащите се отдавна ще трябва да преминат през любовна криза, конфликтите често ще възникват от нулата. Не всички двойки ще могат да преживеят бъдещото разклащане. Казвайте на партньора си по-често, че го цените и обичате – само тогава годината на Вола ще завърши „без щети“.

Семейният Телец ще усети истинската романтика през 2021 година. Дори двойките, които са женени от десетилетия, ще изпитат младежка страст. Волът ще помогне на зодиакалния знак да се открие с нова привлекателна страна пред партньора. Внимавайте обаче: по време на дългоочакваната ваканция има риск да завъртите курортна романтика с дългосрочни последици. Помислете добре дали си струва да смените врабчето в ръката с орел в небето, предупреждава любовният хороскоп.

Любовен хороскоп за 2021 – зодия Близнаци

През 2021 г. любовната сфера на Близнаците обещава да бъде разнообразна и богата. Волът ще внесе промени в живота на зодиакалния знак и ще го изпълни с интересни събития.

Любовният хороскоп ви съветва да не взимате присърце евентуални неприятности и да държите емоциите под контрол. Това ще помогне за запълване на романтичните отношения с хармония.

През 2021 г. Волът ще даде на самотните Близнаци шанс да се срещнат със сродна душа. Най-благоприятният период ще бъде периодът от края на лятото до началото на есента. Особено успешно ще бъде времето, прекарано извън дома, например на почивка в хотел, на морето или дори в друга държава, обещава любовният хороскоп.

В края на годината на Вола Близнаците ще се чувстват уверени и неотразими, поради което много от тях ще флиртуват с противоположния пол не заради дългосрочни връзки, а за да почеткат егото си. Хороскопът съветва да бъдете изключително внимателни, преди да се включвате в подобни игри, в противен случай ще си навредите и ще разбиете сърцето на любим  човек.

Идилия и мир очакват Близнаците, които са женени през цялата година, защото Волът се грижи  за семейните ценности. Никакви домакински и жилищни проблеми няма да създават проблеми и неудобства. Целият период между съпрузите ще бъде доминиран от атмосфера на честност и откровеност, партньорите ще се радват на присъствието един на друг, казва любовният хороскоп.

Любовен хороскоп за 2021 – зодия Рак

В годината на Вола астролозите предупреждават Раците за неприятности на любовния фронт. През 2021 г. представителите на този зодиакален знак не трябва да следвате сърцето, важно е внимателно да слушате гласа на разума, подчертава любовният хороскоп. Трябва да сте нащрек и да не се поддавате на емоциите, като избягвате прибързани и необмислени решения и действия.

  На кои зодии Великден ще донесе най-много късмет

Свободните Раци едва ли ще срещнете сродна душа в Годината на Вола. Освен това през пролетта трябва да сведете до минимум новите познанства. Не бива да бързате и да разкривате чувствата си на човека, когото харесвате: малко вероятно е той да отвърне със същото и ситуацията може да причини продължителна депресия.

Най-благоприятното време за Раците да търсят любов ще бъде лятото. Въпреки възникналата симпатия обаче, тази връзка няма да продължи дълго.

В същото време годината ще е благоприятна задвойките, които се срещат отдавна, тук Раът ще намери мир и хармония. Между другото, най-доброто време за брак ще бъде пролетта.

Годината на Вола ще стане двойствена за семейните Раци. Според любовния хороскоп, през зимата съпрузите ще отправят безкрайни претенции един към друг и дори ще искат развод. През пролетта, обаче, връзката ще се подобри, малките искри ще пламнат до истински огън и ще се върнат към предишната си страст. С други думи, животът ще се превърне във втори меден месец.

В края на 2021 г. връзката на Рака ще бъде тествана за нейната устойчивост. Волът ще отсее провалените  връзки и мимолетните залитания от силните двойки, които ще имат щастлив съвместен живот.

Любовен хороскоп за 2021 – зодия Лъв

В Годината на Вола повечето Лъвове ги очаква труден и бурен период на любовния фронт. Звездите препоръчват на представителите на този зодиакален знак да избягвате съмнителни връзки и подозрителни познанства и да не злоупотребявате с флирта. В противен случай това ще повлияе на репутацията и нервната система.

През 2021 г. любовният хороскоп призовава Лъвовете да бъдат търпеливи, тъй като няма да е лесно да срещнете сродна душа.

Свободните представители на зодията ще имате късмет в сърдечните отношения в края на лятото и началото на есента. Тези, които знаят да чакат и вярват, ще бъдат възнаградени със запознанство с достоен кандидат. Лъвовете, които нямат късмета да срещнат любов през този период, няма да имат причина да са разочаровани. Въпреки че няма да е възможно да се изгради дългосрочна връзка, страстната романтика не е далеч, което по-късно може да остави приятни спомени.

Важно е Лъвовете да останат нащрек във връзките през 2021 година. През пролетта има голяма вероятност от измама от страна на партньора и дори предателство. За някои представители на зодиакалния знак това ще бъде заслужен отговор за минали грехове, за други ще бъде истински удар. Във всеки случай хороскопът призовава да не се обезсърчавате и да разглеждате това като стъпка по пътя към истинската любов.

Семейните Лъвове ще се сблъскат с домашни разногласия. Комуникацията, вниманието и търпението, обаче, ще спасят съпрузите от раздяла. Трудният период няма да продължи дълго – през лятото ще настъпи значителен възход в отношенията на зодията.

Между другото, в никакъв случай не се вслушвайте в съветите на роднини, а следвайте сърцето си във връзката. В противен случай ще бъде много трудно да възстановите семейното щастие.

Любовен хороскоп за 2021 – зодия Дева

Любовният хороскоп бърза да угоди на Дева – годината на Вола ще донесе много радостни моменти в любовната сфера. През 2021 г. зодиакалният знак може спокойно да разчита на положителни промени в личния си живот.

В много отношения напредъкът в сърдечните въпроси ще зависи от самите Деви, защото през последната година те са свършили колосална работа върху себе си, стават по-разумни и сдържани.

В годината на Вола Девите имат всички шансове да се срещнат със своята сродна душа. Любовният хороскоп за 2021 г. предвещава на мъжете Дева връзка с интересно креативно момиче, което ще ги обгърне с грижа и внимание, а също така ще им внуши доверие. Жените Дева ще срещнат истински рицар, до този човек представителите на зодиакалния знак ще се чувстват като принцеси. Тази връзка ще се развива бързо и може би ще приключи с брак до края на годината.

От ноември Девите ще попаднат във вихрена буря. Зодиакалният знак ще се изправи срещу толкова мощни сили, с които ще бъде трудно да се справи. В последните седмици от годината на Вола, любовният хороскоп съветва Девите да проявяват мъдрост и сдържаност.

В семейните отношения на Девите през 2021 г. ще настъпи период на хармония и взаимно разбирателство. Партньорите ще укрепят доверието и взаимното разбирателство, а Годината на Вола ще даде много радостни и щастливи моменти, по-специално раждането на дългоочаквано бебе.

В същото време любовният хороскоп предупреждава Девата за възможна изневяра: изкушението да започне извънбрачна ще доведе до развод. Една миг страст може напълно да унищожи брака.

Любовен хороскоп за 2021 – зодия Везни

Любовният живот на Везните в Годината на Вола трудно може да се нарече спокоен и премерен. През цялата 2021 г. зодиакалният знак ще бъде изправен пред смут в личния си живот. Това състояние на любовния фронт ще продължи почти до края на есента. Само към  края на годината Везните ще дишат повече или по-малко спокойно и ще почувстват дългоочакваната хармония.

През 2021 г. много Везни ще се изправят срещу бившите си любовници. Ако зодията може да успокои гордостта и непримиримостта си, тогава двойката не само ще може да върне старите си чувства, но и да достигне ново ниво. При различен подход е по-добре да не се връщате към миналото, предупреждава любовният хороскоп.

Във всеки случай през 2021 г. Везните ще станат по-привлекателни в очите на противоположния пол. Не всеки представител на зодиакалния знак обаче ще може да срещне истинската любов.

Везните с дълготрайна връзка ще се сблъскат с големи проблеми на любовния фронт. До есента се очакват безкрайни кавги, които ще се появят от нищото. Конфликтите ще възникват предимно поради неправилно разпределение на средствата и работохолизма на зодията. Възможни са и нарушения в интимната сфера. Ако не искате скъсване, любовният хороскоп ви насърчава да контролирате емоциите си.

Годината на Вола ще усложни и без това трудните отношения между съпрузите. Бъдете търпеливи и се научете да прощавате грешките на партньора си, в противен случай той ще започне да гледа настрани или дори да реши да се разведе.

Любовен хороскоп за 2021 – зодия Скорпион

2021 г. ще донесе на Скорпиона много нови и интересни преживявания. Волът е подготвил много флирт, романтични изживявания и интригуващи. Скорпионите ще останат във водите на любовта почти през цялата година.

В началото на 2021 г. свободните представители на зодията ще искат сериозна връзка, защото ще им писне да бъдат сами. Мнозина ще се влюбят през януари-февруари, но чувствата едва ли ще са взаимни. Хороскопът призовава да не губим надежда и да не изпадаме в депресия, защото любовта сама ще намери Скорпиона през лятото. И така, интересно познанство очаква представителите на тази зодия по време на ваканция, възможно е то да се превърне в роман и дори да завърши със сватба. Между другото, най-доброто време за сватби ще бъде есента.

  Хороскоп за съвместимост на двойките от всички зодиакални знаци

Освен това Волът ще даде на Скорпионите шанс да възстановят минали връзки. Ако зодиакалният знак положи усилия, той може да върне бившия любим човек. В крайна сметка вероятно този човек е бил предопределен от съдбата.

Годината предвещава трудности във връзките за семейните Скорпиони и тези представители, които имат връзка от дълго време. От началото на годината ситуацията ще бъде напрегната до краен предел. Монотонността ще доведе до охлаждане на чувствата и изчезване на страстта.

Любовният хороскоп предупреждава, че взаимните упреци и оплаквания ще доведат до големи кавги, желание за развод и разделянето на имуществото. През пролетта обаче всичко ще се нормализира за зодията, любовта и нежността ще пламнат с нова сила. Вярно е, че в края на лятото ситуацията ще започне да завива в обратна посока и за да се избегнат лоши последици, Скорпионът трябва да бъде по-малко импулсивен и да мисли повече преди да говори.

Последните месеци от годината на Вола ще се окажат критични. Най-трудното изпитание ще бъдат неразрешими противоречия между личния живот и финансовото състояние.

Любовен хороскоп за 2021 – зодия Стрелец

Годината на Вола ще донесе на Стрелеца благоприятни промени в личния им живот. Според хороскопа няма да мине без малки проблеми и разногласия на любовния фронт, но те ще бъдат мимолетни и бързо разрешени.

Свободният Стрелец през 2021 г. ще може да намери своята сродна душа. Най-доброто време да намерите половинката си е лятото. Звездите обещават на Стрелците среща с интересен човек при необичайни обстоятелства. Запознаването ще обърне живота на Стрелеца и ще разклати установените идеали.

Някои Стрелци да очакват шеметна и страстна романтична връзка с колега. Не трябва да се притеснявате за това, по-добре е да се хвърлите с главата напред и да се насладите на тази връзка, призовава любовният хороскоп.

Хармония и спокойствие очакват Стрелците, които отдавна са във връзка. Раздяла с любим човек през 2021 г. не се очаква, освен ако, разбира се, самият представител на зодията не иска да прекъсне връзката. В същото време астролозите предупреждават за интриги отвън: другият партньор може да не прости предателство. Еньовден е подходящ момент за двойките да се женят.

Домашните разправии и неприятности, непредвидените битови проблеми и домакински задължения няма да нарушат уюта на дома и спокойствието в отношенията на семейството на Стрелеца. Партньорите ви ще бъдат много внимателни, нежни и ще предвидждат всички ваши желания. Волът ще ви помогне да направите интимния си живот по-интересен, а самите отношения ще станат по-близки.

Любовен хороскоп за 2021 –  зодия Козирог

Годината на Белия метален вол е подготвила много изненади за Козирозите в любовната сфера. През януари-февруари 2021 г. ще се разкъсвате между желанието да се поддържате баланс в отношенията с партньора и необходимостта да промените нещо.

Звездите съветват Козирозите да не вземат решения набързо – важно е да обмислят всяка стъпка. В същото време любовният хороскоп не изключва мащабни събития в живота на представителите на зодията, например преместване, страстен роман и дори сватба.

Свободните Козирози ще искат нови приключения и емоции, но ще могат да се потопят в романтика едва през пролетта. Според хороскопа има голяма вероятност бивш партньор или любим човек, отдавна отпаднал от вашето зрително поле, да поиска да възстанови старата връзка. Помислете добре дали си да поемете този риск.

През 2021 г. Козирозите най-накрая ще постигнат благоразположението на кандидата, на когото отдавна са хвърлили поглед. Победата може да се нарече наистина триумфална.

Във всеки случай Козирогът ще срещне 2022 г. човек, предопределен от съдбата. Тази връзка ще започне да се развива с неистови темпове от края на есента. Козирогът ще усети грижите и вниманието на избрания и ще се отърси от тежестта на бремето и болката от миналото.

Семейните Козирози ще се къпят в любовта на своята половинка. Просто не измъчвайте любимия си с безпочвени подозрения и ревност, в противен случай може да го обидите неволно. Хороскопът препоръчва също да разнообразите интимния си живот, това ще ви позволи да върнете страстта във връзката си.

През 2021 г. вътрешният свят на Козирога ще се промени. За знака представителите на знака ще стане ясно, че нищо и никой не може да замести топлината на семейното огнище.

Любовен хороскоп за 2021 – зодия Водолей

Личният живот на Водолея ще бъде приятен и позитивен през 2021 година. Годината на Вола ще бъде много ярка и богата, любовни приключения и изкушения очакват Водолея.

Хороскопът предупреждава Водолея за необмислени действия на любовния фронт. Препоръчително е да бъдете внимателни при връзките, особено през първата половина на годината. Запознанствата в този период само ще донесат разочарование и евентуално ще ви накарат да страдате.

Ситуацията ще се промени с настъпването на есента – по това време самотният Водолей ще има шанса да срещне истинската любов. Вероятно повечето представители ще видят в този човек някой, с когото искат да преминат през живота ръка за ръка. Комуникацията ще се развива много бързо и ярко.

При двойките ще надделее взаимното разбирателство. Хороскопът обаче призовава Водолея да отложи сватбата за 2022 г., тъй като връзката, узаконена в годината на Вола, може да завърши с бърза раздяла.

Семейните Водолеи ще се уморят малко от ежедневието и монотонността. Зодиакалният знак трябва да направи драматични промени в отношенията. Това ще помогне за укрепване на брака. Най-добрият вариант би било общо хоби на съпрузите. През лятната ваканция любовният хороскоп съветва Водолея да отиде с половинката си в топлите страни: морето и слънцето ще донесат нужната романтика.

Любовен хороскоп за 2021 – зодия Риби

Според хороскопа 2021 г. ще предостави на Рибите възможността да преминат към светлата страна на личния си живот. Белият метален вол ще възнагради зодиакалния знак за всички предишни несгоди и съмнения. В крайна сметка много от тях в предишни години наистина пропускаха любовни приключения, шеметни емоции и романтични флиртове.

За някои Риби любовният хороскоп предвещава годеж или сватба. През новата година Волът е подготвил изненада – Рибите ще могат да избират измежду много варианти и всички ще имат успех. Важно е само да се вслушате в зова на сърцето.

Рибите с дългогодишна връзка през 2021 г. трудно ще съчетават личния живот и работата. Първите месеци от годината ще бъдат изпълнени с кавги и конфликти поради работохолизма на зодията. През пролетта обаче ситуацията между партньорите ще се подобри.

Семейните Риби ще могат да освежат сетивата си през 2021 г. чрез обща ваканция. Пътуванията не само ще помогнат за укрепване на връзките, но и ще вдъхнат любов. Много е вероятно в годината на Вола да има попълнения в семейството.

10 482

Mr. Jackson
@mrjackson