Любовен хороскоп за 2022 г.

Любовен хороскоп

Годината на синия воден тигър благоприятства любовните отношения, защото елементът вода отговаря за чувствата и емоциите и емоционалните връзки.

Тигърът е страстно и любящо животно, през 2022 г. ще донесе бурни връзки и ярки романтични събития в живота на много хора. Култът към плодородието също е свързан с Тигъра, а животът се ражда във Водата, така че годината ще бъде щастлива за двойки, които отдавна мечтаят за дете.

През целия януари 2022 г. Венера, отговорна за любовта и връзките, е в ретроградна фаза (случва се на всеки 1,5 години) в знака на Козирог. От една страна, през първия месец в любовната сфера може да има някакъв застой, човек се чувства уморен от връзката. Но от друга страна, през януари има шанс да върнете любовта, дори и раздялата да се е случила отдавна. Хората са склонни да се споразумяват въз основа на общи интереси и взаимна изгода. През този период има по-малко емоции и по-разумни решения, което помага за договаряне и изграждане на реални съвместни планове за бъдещето.

Марс е отговорен за физическото привличане в любовните отношения, Венера е отговорна за чувствата, а заедно двете планети създават енергийни потоци, които влияят на хората. От 30 октомври 2022 г. до 2 януари 2023 г. Марс е в ретроградно движение, което се случва много рядко – на всеки две години в продължение на 2 месеца. По това време мъжете са много податливи на влиянията на планетата – те се стремят към дома, към своите жени, бивши любими. Ще има много щастливи завръщания в края на 2022 г хората искат сближаване, самотата е непоносима в такива периоди.

Март 2022 г. е особено успешен за любовна връзка – Марс и Венера са свързани в първи градус на Водолей, което ще донесе неочакван приятен обрат в личния живот. Това е период на обновяване, романтика и пробуждане на взаимен интерес.

ОВЕН

Януари – юни: Има огромно количество енергия, която трябва да се освободи. Интензивността на страстите допринася за ярки романтични срещи, ревност, раздяла и отново събиране – след релакс страстта се появява отново. Любовта и кавгите ще вървят ръка за ръка през първата половина на годината.

Юли – декември: по-спокоен период в личния ви живот, но определено няма да ви е скучно. По-скоро това е време за преоценка на важността на взаимоотношенията, определяне на ролята им във връзката. Има спешна нужда от връщане към старите връзки, подновяване на партньорствата и извеждане на съществуващите взаимоотношения на ново ниво.

ТЕЛЕЦ

Януари – юни: в началото на годината трябва да „изтърпите“ много, но вътрешната ви сила е огромна, така че можете да запазите самообладание и да разрешите дори най-трудните проблеми в личните отношения. Обстоятелствата се развиват по най-добрия начин, за да се създаде общ бизнес, семеен бизнес.

Юли – декември: възможно е да комбинирате и съчетавате красивото с полезното, което ви носи щастие и радост, а материалните ценности и богатство идват при вас благодарение на романтичен партньор или съпруг. Ако търсите любов, късметът ще ви се усмихне. Важното е да не си позволявате да сте в тъжно настроение. Бъдете в компанията на други хора, не оставайте сами.

БЛИЗНАЦИ

Януари – юни: от средата на пролетта ще стане много по-лесно да се изграждат партньорства, да се разрешават проблеми в съществуващите отношения, да започват нови романтични връзки, да се установяват приятелски контакти. След предишния двугодишен цикъл, донесъл много житейски уроци, ще се чувствате комфортно.

  Какво ви очаква през 2022 година - Годишен хороскоп

Юли – декември: белязан от качествени трансформации в личния му живот. Ако често ходите в чужбина, може да се случи съдбоносна среща с чужденец, което ще доведе до промяна в съществуващата ситуация в любовната сфера. Внимавайте обаче – пътуването в чужбина може да развали брака ви.

РАК

Януари – юни: интересен период в живота, белязан от кармични ситуации и реализации, духовно израстване. Но и завършване на това, което се случва от години, опустошаващо ви. От 15 април кармична отрицателна точка – Черната Луна – влиза във вашия знак и ще се движи в Рак до 9 януари 2023 г. От една страна, годината не е лесна, но е и година на освобождение – развързват се кармични възли във всички лични сфери – семейни въпроси, брак и други взаимоотношения.

Юли – декември: по-положителен период от предишните месеци. Възможна е среща с човек от миналото, който ще преобърне живота ви „с главата надолу“ или обратно. Не се страхувайте да започнете нова връзка, дори ако сте имали негативен опит в миналото.

ЛЪВ

Януари – юни: буквално от първите дни на новата година ще се почувствате щастлив човек. Възможни са множество романтични запознанства, любовни приключения и изкушения. Много от ограничаващите обстоятелства от изминалата година вече не ви пречат да се наслаждавате на романтиката и да правите планове за бъдещето.

Юли – декември: стабилни любовни връзки и стабилен брак – за много Лъвове това е реалност през 2022 г. Междувременно, наред със стабилността, има налице една сериозност, която може да доведе до монотонност през втората половина на годината. Грижете се за любовта си – с годините тя може да стане по-добра и по-силна.

ДЕВА

Януари – юни: възможна е среща с потенциален романтичен партньор, с когото имате определена възрастова разлика. Приятелите и роднините може да реагират негативно на вашия избор. Не изпускайте шанса, ако сте необвързани и не разваляйте съществуващата си любовна връзка или брак, ако имате такава.

Юли – декември: с времето в любовта има все по-малко притеснения, а все повече удоволствия. Усещате, че вашият партньор поема отговорност за вас, помага ви да излезете от трудни емоционални състояния, свързани с минали връзки. Ако връзката вече достатъчно отдавна, тогава 2022 г. може да донесе официален брак.

ВЕЗНИ

Януари – юни: началото на годината е доста трудно, срещате партньори от миналото, което предизвиква буря от емоции в душата. Пролетта ще донесе приятни изненади в любовта, но често обстоятелствата не благоприятстват за продължителността и стабилността им. Не се фокусирайте върху планирането, просто оставете изненадите да се случат от само себе си. Любовните връзки са възможни благодарение на приятели. Или човек, когото смятате за приятел, може да стане романтичен партньор за вас.

Юли – декември: През този период трудностите в личните отношения възникват по-често от обикновено. Но те са по-обусловени от външни обстоятелства, закони, традиции, порядки, мнения на другите.

СКОРПИОН

Януари – юни: началото на годината е период на мечти, романтика и зараждаща се любов. Тази любов може да е твърде далечна, за да стане истинска, и може да бъде платонична за дълго време. В края на периода обстоятелствата ви подтикват да предприемете решителни действия, да им помогнете да сбъднете мечтите си.

  Ретроградният Меркурий през 2020 г.: Как ще се отрази на всички зодиакални знаци

Юли – декември: през този период се случват съдбовни събития, партньори от миналото имат силно влияние върху живота ви. Може случайно да срещнете дългогодишна любов и тя може да се превърне в тайна, страстна връзка. Кризисният период за вас е ноември и декември 2022 г. Една връзка може да приключи в миг, но в същото време може да се възроди в ново качество.

СТРЕЛЕЦ

Януари – юни: любовните планове могат да бъдат реализирани с помощта на шансовете през май – юни 2022 г. Като цяло през годината обстоятелствата са благоприятни за вас, но за да превърнете плановете си за лични отношения в реалност, трябва да изпълните някои условия. Най-вероятно качеството и продължителността на връзката зависи от вас.

Юли – декември: усещате приближаването на нещо добро в любовната сфера. Това може да бъде официален брак или раждане на дете, а може би дори преместване в друга страна при любим човек. Дори и да възникнат пречки през ноември – декември 2022 г. – не се отказвайте от намеренията си.

КОЗИРОГ

Януари – юни: Проблемите с партньора ще трябва да бъдат решени в началото на годината. Има нужда от осъзнаване на почти нереална любов, обстоятелствата сякаш ви тласкат към това. От февруари положението се подобрява значително – идва осъзнаването и известна стабилизация в личната сфера. В средата на годината деловите отношения могат да се трансформират в любовни и обратно, но това води до допълнителни трудности за проявление в социалната среда.

Юли – декември: опитайте се да гледате трезво на партньора си и да не идеализирате любовта. Колкото по-очарован сте, толкова по-разочарован ставате. Есента на 2022 г. ще бъде един от най-добрите периоди за решаване на най-трудните въпроси в любовната сфера.

ВОДОЛЕЙ

Януари – юни: търсенето на свобода, любов без задължения, води до самота. И особено ще го усетите в началото на годината. Съществува и риск да се ожените много бързо, но за да издържи този брак, е необходим партньор, който е по-стабилен или притежава светска мъдрост. Като цяло годината може да се нарече скучна по отношение на любовните отношения, но ако сте Водолей, който е над 40 години, тогава Вселената ще ви даде всички шансове и възможност най-накрая да намерите щастието в личния си живот.

Юли – декември: Благоприятен период за вас, особено ноември и декември 2022 г. Можете да коригирате всички грешки, които правите, да установите отношения с любимия човек и да върнете скъпите си връзки.

РИБИ

Януари – юни: Вие сте късметлията през 2022 г. и това се отнася не само за сферата на любовните отношения. Дори романтичният период в една връзка да приключи и тя да не стане по-сериозна, приятелството остава и след края на връзката. Възможни са срещи и предложения от човек, който вече има минал негативен опит от личните взаимоотношения. Но вашата психическа сила е толкова огромна през 2022 г., че можете да влияете не само на отделен човек, но и на много хора. По този начин, като помагате на другите да се освободят от трудни емоции, вие отваряте нови положителни перспективи за себе си в любовната сфера.

Юли – декември: Ще разберете, че тази година е една от най-добрите години за семеен живот и романтични отношения. Някои пречки и забавяния през ноември – декември 2022 г. няма да развалят общия положителен фон.

849

Mr. Jackson
@mrjackson