Най-полезните напитки за мъжкото здраве

Напитки

Тези напитки ще обогатят тялото на мъжете с основни микроелементи и други полезни вещества.

Специалистите в областта на здравословното хранене изброяват най-полезните сокове за мъжете. Те ще помогнат за повишаване на нивата на тестостерон и ще имат положителен ефект върху способността да създадат потомство.

Списъкът включва сок от нар, съдържащ аскорбинова киселина, витамини А, В1 и В6. Тази напитка ще обогати тялото на мъжете с основни микроелементи и други полезни вещества. Благодарение на състава си, той ще поддържа работата на сърцето и кръвоносните съдове, което ще повлияе положително на цялостното здраве и ще увеличи силата, както и сексуалното желание.

  Бабини зъби - билката чудо за мъжката потентност

Следва сокът от диня, богат на вещества, които повишават нивото на мъжкия полов хормон тестостерон. При редовна употреба на напитката рискът от развитие на простатит се намалява.

На трето място в списъка е сокът от целина, съдържащ андростенон. Използва се за защита срещу образуването на камъни в пикочния мехур и бъбреците. Сокът от целина подобрява храносмилането и повишава способността за сексуален контакт. Напитката се препоръчва на мъже, които имат проблеми с опитите  да заченат дете.

118

Mr. Jackson
@mrjackson