Основните грешки в борбата с мазнините в корема

Намаляване мазнините на корема

Йозгюр Гюнес , спортист, личен треньор и управител на фитнес център в Мюнхен,  посочи три основни грешки, които не позволяват на хората да отслабнат в корема.

  1. Според него много хора погрешно вярват, че ако ядат въглехидрати вечер, те ще качват тегло. „На тялото ви не му пука, кога получава храната. За да отслабнете, трябва да има дефицит на калории “, обяснява експертът.
  2.  Второто често срещано погрешно схващане, което той наблюдава, е, че мазнините трябва да се изхвърлят от диетата ви в борбата срещу коремните мазнини. „Напротив, много е важно да включите здравословни мазнини в диетата си. Те се намират в храни като риба и ядки “, казва той.
  3. Гюнес също отбелязва, че засиленото трениране на мускулите на корема не гарантира появата на пресата. „Плочките стават забележими само когато процентът на подкожните мазнини в тялото е достатъчно нисък. Това може да се постигне чрез редовни упражнения и здравословна балансирана диета “, завършва спортистът.
  Този напитка премахва мазнините на корема само за 7 дни

Диетолозите Гилермо Гомес Вера и Нурия Монфуледа съветват, по време на интензивни тренировки  да ядете яйца, банани, авокадо и други храни за бързо изгаряне на мазнини и изграждане на мускули. Експертите обясняват, че яйцата съдържат протеин и левцин, което позволява на мускулите да растат по-бързо.

85

Mr. Jackson
@mrjackson