Вол – Хороскоп за 2021 г.: Водопад от пари, нова работа и страсти в годината на Вола

Вол

Търпелив, упорит, целенасочен  – така астролозите описват властелина на следващата 2021 година. Предстоящите 12 месеца ще минат под знака на Белият метален Вол.

Идеални възможности за растеж в кариерата – точно това очаква Вола през 2021 година. Важно е да не пропуснете шанса и да го използвате правилно. Представителите на знака ще могат да намерят нов източник на печалба – в този бизнес те ще могат максимално да покажат способностите си.

Пролетният период ще бъде особено благоприятен, когато можете да вземете решение за голяма покупка. Планът за придобиване със сигурност е узрял отдавна и всички плюсове и минуси са внимателно претеглени.

По-близо до есента е възможна известна криза, но едва ли ще се проточи дълго. Вродената всеотдайност и самочувствие на Воловете ще помогне да се преодолеят финансовите проблеми с минимални загуби.

Работа в годината на Вола: възходи и падения

През годината си Воловете трябва да очакват драматични промени в работата си – възможно е както да променят местоработата, така и сферата като цяло. Астролозите съветват да не приемаме промените с тъга и съжаление, защото в крайна сметка събитията ще имат положително влияние.

  Плъх - Хороскоп за 2021: Любов, успех и големи пари в годината на Вола

Много представители на знака най-накрая ще успеят да намерят себе си и да намерят хармония с другите. Постоянството и трудолюбието ще бъдат възнаградени изцяло. Първата половина на годината ще бъде най-успешната.

Емоции и нови запознанства: Любовен хороскоп на Вола за 2021

През 2021 г. отношенията на Воловете с партньорите буквално ще получат тласък. Очаква се преход към друго ниво – говорим както за сватба и планиране на деца, така и за проява на нови аспекти на чувствата. В същото време Годината на Вола ще постави всичко по местата – слабата връзка едва ли ще премине теста за сила. За самотните представители на знака, годината ще бъде подобна на поход в планината – в личния им живот ще има както бурни запознанства, така и „равномерни“ периоди. Съдбовни срещи са вероятни през втората половина на годината, по-близо до есента.

72