Тигър – Хороскоп 2021 г. : Драматични промени, пари и запознанства за Тигъра

Тигър

Смел, забързан, ярък и готов да поема рискове – всичко е свързано с Тигъра, третият знак на китайския зодиак.

Какви изпитания  му подготвя упоритият Вол? Кога да очаквате късмет и къде да бъдете особено внимателни?

Растеж или криза: паричен хороскоп  за Тигъра в годината на Вола

Много Тигри са готови да поемат рискове, а Волът не обича да се изправя умишлено пред такива опасности. Затова през 2021 г. Тигрите ще трябва да се научат внимателно да анализират случващото се. Астролозите казват, че този подход може да бъде ключът към успеха в много сфери, особено във финансовите.

Началото на годината ще бъде благоприятно, особено през зимните месеци. Представителите на знака могат да намерят начин да направят печеливша инвестиция. През есента не е изключена криза, свързана със загубата на източник на доход. Подгответе се за това събитие предварително и си осигурете алтернатива. Не бива да харчите много, по-добре спестете.

Успех в работата и нови идеи: бизнес хороскоп на Тигър за 2021 г.

Колегите ще оценят предложенията на Тигъра за подобряване на работния процес. Като цяло годината ще премине спокойно, но през есента и към декември желанието за промяна на местоработата ще се засили. Много Тигри ще бъдат изправени пред труден избор между чувството за дълг и желанието да намерят себе си. Ще дойде време за драматични промени. Някой може да реши да започне собствен бизнес и вроденото чувство за целеустременост ще помогне на това.

  Вол - Хороскоп за 2021 г.: Водопад от пари, нова работа и страсти в годината на Вола

Любовни драми: Какво да очакват Тигрите  от връзките в годината на Вола

Връзката на семейните Тигри има всички шансове да стане по-силна и близка. Страстният характер на представителите на този знак обаче няма да позволи на партньора да скучае. Самотните Тигри са по-склонни да срещнат сродна душа – със сигурност тя е някъде наблизо. Струва си да се обърне внимание на знаците, дори и най-незначителните – те могат да станат съдбоносни. Зимата ще бъде важен период.

267