Заек – Хороскоп за 2021 г.: Лесни пари и голяма любов за Заека

Заек

Годината на Вола ще подготви много изненади за Заека, четвъртия знак на китайския зодиак. Благодарение на енергията на новата година ще бъде възможно да се максимизират положителните аспекти и да се справим с отрицателните.

Няма време за рискове: Финансов хороскоп за Заека през 2021 г.

Волът и Заекът обикновено се разбират, така че броят на негативните събития през 2021 г. в живота на четвъртия знак на източния хороскоп ще бъде минимален. Въпреки това, твърде несериозните и често летящи в облаците Зайци трябва да са по-приземени и да гледат на света реалистично. Това важи особено за финансовите дела.

2021 г. едва ли ще бъде добра година за неоправдани рискове. Всички решения трябва да бъдат внимателно обмислени или оценени с хладен ум. Не харчете парите си неразумно.

В началото на пролетта се очаква благоприятен период – можем да говорим както за нов източник на доходи, така и за внезапна печалба.

В края на годината трябва да се обърне специално внимание – има риск да загубите част от спестяванията си.

  Тигър - Хороскоп 2021 г. : Драматични промени, пари и запознанства за Тигъра

Работа в Годината на Вола

Много Зайци не обичат промените, но през 2021 г. няма да минат без тях. Периодите на спокойствие за кратко ще отстъпят място на нестабилността. Но това няма да е причина да се откажете. Зайците ще трябва да се справят със своите вътрешни страхове и да се доверят на интуицията си, за да излязат победители. В Годината на Вола Зайците ще се чувстват по-смели и напористи и това ще им помогне да постигнат успех в работата си. Ще бъде възможно да се решат проблемите, които се натрупват от месеци. Ще дойде време за нестандартни идеи.

През лятото и началото на есента, ще искате да спрете и да си починете – не бива да си отказвате това. Почивката ще даде нова сила за още по-големи победи.

Любов и труден избор в отношенията

Годината 2021 на Вола ще постави Зайците пред труден избор: ще дойде време да решите дали правилният човек е наблизо. Ако отговорът е положителен, се очаква нов етап във връзката и тя ще стане по-нежна и дълбока. Много самотни  Астролозите казват, че през първите няколко месеца на годината шансовете да срещнете своя човек ще бъдат малки. Тази възможност обаче ще се появи през есента. Трябва да бъдете по-отворени към другите и да не се страхувате от нови запознанства.

159