Хороскоп за съвместимост на двойките от всички зодиакални знаци

Любпвен хороскоп

Когато започнем връзка, искаме този човек да остане с нас завинаги. Впоследствие двойките могат да се разделят, тъй като не всички хора са подходящи един за друг. Затова астролозите оцениха каква е вероятността за дълга, силна и щастлива връзка с различни знаци на зодиака.

Съвместимост с Овен (21 март – 20 април)

Трудно е да се изграждат отношения с Овен, тъй като този знак е управляван от Марс, планета, която е кръстена на древния римски бог на войната. Не на всички зодиакални знаци е по силите този костелив орех.

За Овена са подходящи следните зодиакални знаци:

Овен + Стрелец
Между тези знаци на зодиака съюзът е прекрасен, пълно разбиране и сътрудничество. Тези хора са направени един за друг. Съвместимостта в такъв съюз е много висока – до 90%.

Овен + Везни
Тази двойка се основава на принципа „противоположностите се привличат“. Звездите казват, че Овен и Везни имат привличане, но само при условие, че партньорите са зрели и мъдри. Ако говорим за тийнейджъри или млади хора, най-вероятно връзката ще се разпадне при сключване на брак.

Овен + Водолей
Астролозите смятат Овен и Водолей за страхотна двойка, която може да изживее дълги щастливи години заедно. Това е един от най-добрите примери за добра съвместимост на знаците в зодиакалното съзвездие.

Овен + Лъв
Ако Лъва има достатъчно мъдрост и сила, за да се справи с волевия и пламенен Овен, тогава двойката има отлични перспективи. И тяхното бъдеще ще зависи изцяло от Лъва – доколко е готов да се възхищава на партньора и връзката си.

Овенът не е съзместим с тези зодиакални знаци: Рак, Дева, Скорпион.

Съвместимост с Телец (21 април – 21 май)

Телецът усеща вибрациите на Венера повече от другите в зодиака. Това е топъл, страстен и нежен знак на зодиака, който може да намери общ език с почти всички. Но има и такива, с които Телец откровено се разминава.

Най-подходящи за Телец са следните зодиакални знаци:

Телец + Рак
Това е добър съюз, в който партньорите ще бъдат донякъде като братя. „По-големият брат“ Телец ще бъде отговорен за практическата страна на връзката, а „по-малкият“ Рак ще вдъхнови Телеца за постигане на целите. Ако има някакви проблеми в тези отношения, тогава партньорите бързо и безболезнено ще стигнат до компромис и ще ги елиминират.

Телец + Дева
Този тип съвместимост се нарича „Баща и дете“: Телецът ще бъде „бащата“ тук, а Девата – „детето“. Отношенията на тези партньори ще започнат с приятелство, което плавно ще се превърне в любовна история. И какво може да бъде по-добро от връзка, изградена на истинско приятелство.

Телец + Скорпион
Историята на тези партньори ще се изгражда на принципа „противоположностите се привличат“. Телеца и Скорпиона са толкова различни, че ще се интересуват един от друг, хармонично ще допълват своята сродна душа, ще вдъхновят и се опитват да се счупят канона. Това е добър съюз, ако партньорите са мъдри и опитни.

Телецът не е подходящ за следните зодиакални знаци: Овен, Везни, Стрелец.

Съвместимост на Близнаци (22 май – 21 юни)

В отношенията с Близнаци няма да ви е скучно. Този подвижен и общителен знак е под егидата на Меркурий – планетата на комуникацията и пътуванията. Но не всички от зодиака ще могат да им правят добра компания в живота.

Най-подходящи за Близнаци са следните зодиакални знаци:

Близнаци + Дева
Това е добър тип съвместимост, който астролозите наричат ​​Покровител и Съветник. В ролята на „покровител“ ще бъде мъдрата Дева, а „съветникът“ – енергичните и ерудирани Близнаци. Тази двойка може да премести планини, ако успеят да намерят общ език.

Близнаци + Везни
Друга добра двойка. Ако партньорите са по-прагматични, те ще могат да изградят напълно жизнеспособни отношения. Близнаците ще трябва да играят ролята на първата цигулка.

Близнаци + Водолей
Друг пример за двойка, която е на принципа „Дете и баща“. Астролозите казват, че тези два знака имат големи шансове да изградят сериозна връзка. Но единственият проблем в тази двойка е, че Близнаците са склонни към предателство, а Водолеят никога няма да прости предателството.

Зодиакалните знаци са напълно неподходящи за Близнаци: Близнаци, Козирог, Скорпион

Съвместимост с Рак (22 юни – 22 юли)

Характеристиките на влюбения Рак се определят от мистериозната и противоречива Луна, която го контролира. Този зодиакален знак е непредсказуем в променливото си настроение, емоционален и уязвим. Не е изненадващо, че с такъв характер той е несъвместим с мнозина в зодиака.

Най-подходящи за Рак са следните зодиакални знаци:

Рак + Телец
Ако тези двамаа се срещнат, това ще бъде любов, както в приказка – „те са живели щастливо досега и са умрели в един и същи ден“. Телецът ще бъде опора за уязвимия Рак, но Ракът ще отвори за Телеца своята собствена душа. В тази двойка ще има както искрена любов, така и истинско приятелство.

  Маймуна - Хороскоп за 2021 г.: Море от постижения очакват Маймуната

Рак + Дева
Тези два знака имат добра съвместимост, но такива двойки рядко се срещат в реалния живот. Всичко е заради трудностите с инициативата – никой от партньорите не иска да вземе нещата в свои ръце. Но ако се получи, Ракът ще разгадае Девата – наистина нежна и чувствена душа.

Рак + Риби
В тази връзка Ракът ще може да се отпусне, защото Рибите ще поемат инициативата. И двата знака са чувствени, романтични и „на собствената си вълна“, така чеще бъдат добре заедно. Обикновено връзката им започва с приятелство, което се превръща в любов.

Тези знаци на зодиака са напълно неподходящи за Рак: Близнаци, Водолей, Стрелец

Съвместимост с Лъв (23 юли – 23 август)

Цветните и жизнени Лъвове, управлявани от амбиция и гордост, привличат представителите на противоположния пол. Всички„пърхат около тях като пеперуди около огън“, но не всеки успява да създаде силна връзка. В зодиака няма много знаци, които имат отлична съвместимост с Лъв.

Зодиакалните знаци, най-подходящи за Лъв:

Лъв + Овен
Това е прекрасен, блестящ съюз, защото Лъвът е знака на любовта за Овена, Овенът е знака на уважението за Лъва. В такъв съюз хората могат да постигнат целите си, защото и двамата са активни, и двамата се стремят да се откроят в обществото и в тази връзка може да се постигне много.

Лъв + Везни
Те се допълват перфектно, това е прекрасен съюз за брак и любов, в който цари пълно взаимно разбирателство. Тези хора са добри един към друг и в приятелството, и в романтичните отношения, и в пътуванията и приключенията. Заедно те могат да научат много нови неща.

Лъв + Стрелец
Това е прекрасно взаимодействие, това са хора от един елемент – стихията на огъня. Стрелецът за Лъва е знак за любов, обожание, игра. Те перфектно успяват да си взаимодействат, особено при пътуване до екзотични страни. Съвместимостта е много висока – до 80-90%.

Тези зодиакални знаци са абсолютно не подходящи за Лъв: Козирог, Риби, Дева.

Съвместимост с Дева (24 август – 23 септември)

Девите планират от „А“ до „Я“ не само деня си, но и целия си живот. Това са много дисциплинирани, трудолюбиви и организирани личности. Девите не прощават досадните грешки както на себе си, така и на другите хора, включително на любим човек.

Най-подходящи за Дева са следните зодиакални знаци:

Дева + Скорпион
Добра съвместимост, особено по отношение на взаимоотношенията и духовността. Те са на една и съща дължина на вълната, имат общи интереси. И двамата са много отговорни зодиакални знаци, много верни на задълженията си. Съвместимост – около 70%.

Дева + Козирог
Прекрасен, много монолитен съюз, особено ако хората се занимават със сходни дейности, работа, бизнес. Ако тези прагматици се сближат, тогава буквално всички врати ще се отворят пред тях. Отстрани изглежда, че бракът им е брак на удобство, но в действителност това е брак на взаимна любов.

Дева + Рак
Тази двойка има много добра съвместимост, тъй като Девата е най-големият авторитет за Рака. Ракът може успешно да разрешава чисто домашни проблеми, а за Девата Ракът е най-добрият „приятел“, следователно е много добре, когато Дева и Ракът са в пакет.

Тези знаци на зодиака са напълно неподходящи за Дева: Водолей, Везни, Овен

Съвместим с Везни (24 септември – 23 октомври)

Везните мечтаят за спокойни, балансирани отношения, но не с всички знаци на зодиака може да ги изгради. В зодиака има и такива, които Везните е по-добре да заобикалят отдалече.

Най-подходящи за Везни са следните зодиакални знаци:

Везни + Близнаци
Перфектна съвместимост, тъй като Везните са знак за любов за Близнаци. Те имат взаимно доверие и прилики в мирогледа. Доста лесен благоприятен съюз без много кавги. Съвместимост – около 80%.

Везни + Лъв
Те се допълват перфектно, това е прекрасен съюз за брак и любов, в който цари пълно взаимно разбирателство. Тези хора са добри един за друг и в приятелството, и в романтичните отношения, и в пътуванията, и в приключенията. Заедно те могат да научат нещо ново. Те са прекрасни другари.

Везни + Стрелец
Тази двойка има голяма съвместимост. Те са страхотни приятели, партньори в пътуванията и в обучението. Везни и Стрелец се разбират добре. Това е много добър брачен съюз, който се основава на духовни ценности.

Везните абсолютно не са подходящи за: Риби, Козирог, Рак.

Съвместим със Скорпион (24 октомври – 22 ноември)

Скорпионът е изключително темпераментен, затова често действа под въздействието на емоцията, забравяйки за разума. Има редица знаци, които няма да харесат този подход. По-добре не се забърквайте с тази темпераментна и харизматична личност.

Ето кои зодиакални знаци са подходящи:

Скорпион + Рак
Между тях цари пълна хармония. Това са хора, които могат да се разберат, да се обичат, да имат много добри отношения. И, разбира се, ходете заедно на места, свързани с водата. Такива романтични пътувания ще ви стоплят.

Скорпион + Дева
Добра съвместимост, особено по отношение на отношенията и духовността. Те са на една и съща дължина на вълната, имат общи интереси, ако рутината на отношенията не погълне хората. И двата знака са много отговорни, много верни на задълженията си.

  Петел - Хороскоп за 2021 г. - Петелът го очакват мир, почивка и стабилност

Скорпион + Козирог
Взаимопомощта, взаимното разбирателство доминира в отношенията между тези хора. Те се учат един от друг. Най-добрият приятел за Козирога, за който можете да се сетите, е Скорпион, а за Скорпиона Козирогът е най-обичаният човек.

Тези зодиакални знаци са абсолютно неподходящи за скорпиони: Лъв, Водолей, Близнаци.

Съвместимост със Стрелец (23 ноември – 22 декември)

Основните черти на този знак, които го отличават от другите, са свободата на любовта и честността. Стрелец цени най-вече независимостта. Той е енергичен и откровен. Любознателният и откровен Стрелец обаче не е по желание на всеки.

Най-подходящи за Стрелец са следните зодиакални знаци:

Стрелец + Лъв
Отлично взаимодействие, това са хора от един елемент – на огъня, те се допълват. Стрелецът за Лъва е знак за любов, обожание, игра. Стрелецът уважава Лъва – това е знакът на зодиака, който е учител за него, разширява хоризонтите му. Те перфектно успяват да си взаимодействат, по-специално, когато пътуват до екзотични страни.

Стрелец + Водолей
Прекрасна комбинация от най-обичащите свободата зодиакални знаци. И двамата си дават свобода, разбиране. Много е добре, ако те са обединени от обща идеология, подобен мироглед и фантастични проекти. Това е съюз от двама романтици, които четат поезия и се възхваляват взаимно.

Стрелец + Овен
Между тези знаци на зодиака съюзът е прекрасен, пълно разбиране и сътрудничество. Тези хора са направени един за друг. Съвместимостта в такъв съюз е много висока – до 90%.

Стрелец абсолютно не е подходящ за тези зодиакални знаци: Телец, Дева, Риби.

Съвместим с Козирог (23 декември – 20 януари)

Сдържаността и изолацията на Козирога отблъсква противоположния пол. Поради това в младостта си рядко имат късмет в любовта, но в зряла възраст, когато дойде самоувереността и богатството им, купчина от разбити сърца има след Козирога.

Най-подходящи за Козирог са следните зодиакални знаци:

Козирог + Телец
Това е прекрасен съюз. Хората могат да се допълват взаимно, особено в някакъв вид съвместна дейност – във финанси, на работа. Такова семейство винаги има един, който обича да спестява, така че винаги имат пари. Такъв съюз се крепи на материални ценности.

Козирог + Дева
Прекрасен, много монолитен съюз, особено ако хората се занимават със съвместни дейности, работа, бизнес. Те понякога могат да имат кавги, но връзката на тази двойка ще се основава на взаимни чувства.

Козирог + Риби
Те имат отлична съвместимост, особено в приятелство и като любовници. Срещите, разговорите, съвместните пътувания, романтичните вечери ги въодушевяват. Като цяло съюзът е доста силен, особено ако Козирогът вземе всичко в свои ръце и Рибите не се намесват в това. Съвместимост – до 70%.

Козирогът изобщо не е подходящ за: Лъв, Близнаци, Везни.

Съвместим с Водолей (21 януари – 19 февруари)

Водолеят е под контрола на планетата Уран. обикновено това са сложни и противоречиви хора, с които изгражднето на отношения е вълнуващо и интересно, но много трудно.

Зодиакалните знаци най-подходящи за Водолей:

Водолей + Телец
Телецът ще се превърне в своеобразен покровител за Водолея, който ще го ръководи и насърчава. Астролозите смятат, че този съюз е по-творчески и делови, отколкото любовен, но силното уважение и загриженост са достатъчни, за да се изгради семейство.

Водолей + Лъв
Страстите в този съюз ще врят толкова много, че могат да „изстрелят капака на чайника“. И всичко това се дължи на факта, че Водолеят и Лъвът са противоположности и те, както ни учеха в уроците по физика, са привлечени. Следователно това ще бъде ярък роман, достоен за адаптация.

Водолей + Везни
Това са два знака на елемента въздух. Затова партньорите ще се разберат перфектно, защото и двамата лесно преминават през живота и го виждат в ярки цветове. Дори тези двама да не успеят да създадат семейство, те все пак ще излязат от връзката като приятели, а не заклети врагове.

Тези зодиакални знаци са напълно неподходящи за Водолеите: Рак, Дева, Козирог.

Съвместим с Риби (20 февруари – 20 март)

Рибите се считат за един от най-противоречивите зодиакални знаци. Според астролозите те са съвместили чертите на всички останали знаци – това са мечтатели, живеещи в свят на собствените си илюзии.

Най-подходящи за Риби са следните зодиакални знаци:

Риби + Рак
Тези знаци имат отлична съвместимост, тъй като Риби и Рак образуват хармонична двойка, която ще носи любов през годините.

Риби + Скорпион
Чудесна съвместимост, защото Рибите ще намерят силно рамо в Скорпиона. Това ще бъде по-скоро като връзка между дете и баща. Силният партньор ще предпази Рибите от несгоди, а в замяна ще му даде нежната си обич.

Риби + Козирог
Рибите ще се чувстват добре и удобно в отношенията с Козирог. Те не трябва да разчитат на емоционални излияния, но спокойствието е гарантирано. Рибите ще могат да оставят всичко в ръцете на Козирога и да се наслаждават на живота.

Рибите са абсолютно несъвместими с тези зодиакални знаци: Лъв, Везни, Стрелец.

368