ВИДЕО | Мъж присъства на раждането на дъщеря си: Реакцията ще ви разсмее до сълзи

Баща присъства на раждането на дъщеря си

Когато тя започна да получава контракции, съпругът на Даниел Форд нито за миг не се усъмни дали ще я придружи по време на раждането на дъщеря им. Той решил да помогне на жена си и да бъде до нея, докато тя ражда детето им. Но явно не беше добре подготвен за това, което го очакваше.

Докато Даниел започна да ражда, грижовният съпруг включи камерата на мобилния си телефон, за да улови важния момент. Той застана до жена си, която лежеше на болничното легло и я хвана здраво за ръката. Но след това започна да се чувства зле… Той смело се опита да издържи до самия край. Веднага след като ситуацията отшумя, той се отпусна в нощния стол, за да дойде в съзнание.

@danielle.foord I have no words … #ForTheLoveOfBeauty #getoverherechallenge #fyp #birth #baby #labor ♬ original sound – danielle.foord

 

Заради реакцията на мъжа видеото стана вирусно в TikTok и събра над два милиона харесвания.

„Този ​​човек се бори за живот“, „Тя един живот ражда, друг убива“. Впечатляващо“, „Раждах два пъти, но мисля, че на негово място щях да реагирам по същия начин“, „Той също ражда, по свой начин“, „Заслужава златен медал за толкова усилия“, са някои от хилядите коментари, появили се под видеото.

511

Mr. Jackson
@mrjackson